ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακάλεσε ο Αγγελόπουλος

Ανακάλεσε ο Αγγελόπουλος

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια κι ανακάλεσε για όσα ανέφερε στη media day των ''ερυθρολεύκων''.

Παρά την αρνητική απόφαση για την ένσταση του Ολυμπιακού σχετκά με τον προημιτελικό Κυπέλλου, ο Αθλητικός Δικαστής κλήθηκε να επανεξετάσει την υπόθεση του προημιτελικού του Κυπέλλου έπειτα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Αφότου έλαβε όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση, ενημέρωσε πως δεν θα "βγάλει" σήμερα (23/12) την απόφαση . Δεσμεύτηκε να το κάνει την ερχόμενη εβδομάδα, αφού προηγουμένως λάβει υπ' όψιν του τον κανονισμό της ΕΟΚ (όπου ανήκει το Κύπελλο) και όσα υπάρχουν σε επίσημα έγγραφα.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Αγγελόπουλους βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια και, σύμφωνα με πληροροφίες, ανακάλεσε για όσα ανέφερε στη media day των ''ερυθρολεύκων'' .

Προηγουμένως είχε επιβληθεί ''η απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ στους κ.κ. Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πρόστιμο και ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της ανωτέρω αποφάσεως δυσφημιστικών δηλώσεων που έκαναν σε βάρος του κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρώην Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την 1 Οκτωβρίου 2014''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ