ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναχώρηση για τη Σλοβενία

Αναχώρηση για τη Σλοβενία
Γκερσον Ματσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν την Τετάρτη για την Λουμπλιάνα, όπου θα παίξου κόντρα στην Ολίμπια

Φυσικά, πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, υπάρχει και το βαθμολογικό, αλλά το σημαντικότερο απ' όλα για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον είναι να δείξει ότι βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κάτι, που στο ματς με τον Άρη, φάνηκε, αφού η (συνολική) απόδοση των ερυθρολεύκων ήταν καλύτερη από αυτήν κόντρα στην Ταού.
Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για τη Σλοβενία και ο Πίνχας που περίμενε την επανένταξη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, τελικά δεν θα τον έχει στην αποστολή, ούτε καν για ψυχολογικούς λόγους και πλέον αναμένεται το αν θα παίξει κόντρα στους πράσινους την Κυριακή, κάτι που προς το παρόν φαντάζει δύσκολο.

Όμως, στην αποστολή δεν θα είναι και ο Σταύρος Ελληνιάδης, ο οποίος το απόγευμα θα δώσει το παρών στην κλήρωση για τους διαιτητές της Α1 και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Λιουμπλιάνα. Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας για το θέμα της μείωσης της ποινής του Παναθηναϊκού και στην ουσία ζητάει να γίνει τελικά το ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη (30/10), με την απόφαση να ανακοινώνεται το αργότερο την Παρασκευή (2/11). Πάντως έγκυροι δικαστικοί κύκλοι αναφέρουν πως δύσκολα θα μετατεθεί η ημερομηνία του ντέρμπι. Ένα άλλο σενάριο έκανε λόγο για αναστολή και του αγώνα Παναθηναϊκού-Αρη, μέχρι το Συμβούλιο μελετήσει τα στοιχεία.

Ωστόσο, πιθανότατα το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ η Σούπερ Λίγκα θα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ το τζάμπολ του να γίνει (αντί 20:00) στις 21:15. Στον Ολυμπιακού υπήρχε αρχικά αισιοδοξία πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας, κάτι που μάλλον ικανοποιούσε και την πλευρά του Παναθηναϊκού που θεωρούσε ιδανική εξέλιξη την αναστολή του παιχνιδιού, χωρίς οριστική απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί με κόσμο.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ