ΠΑΟΚ

Αναχώρησε ο Ντιαρά

Αναχώρησε ο Ντιαρά
Τομάσεβιτς

Eκτός προπόνησης έμεινε και την Τετάρτη ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς που είναι αμφίβολος για το ματς με την Καβάλα

Ο Τομάσεβιτς απέφυγε τα χειρότερα όπως φάνηκε στη χθεσινή εξέταση που υποβλήθηκε η οποία έδειξε ότι ο τραυματισμός στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού δεν είναι σοβαρός, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επανήλθε ο Χρήστος Χαρίσης που ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες συνεχίζει ο Μπρίτον Γιόνσεν.

Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν και οι έφηβοι Σικαλίδης και Κεσίσογλου. Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Πέμπτη με μία προπόνηση (17:00).

Την ομάδα επισκέφτηκε την Τρίτη και αντιπροσωπεία των παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από τους Άγγελο Μιχόπουλο και Γιάννη Κανακάκη, οι οποίοι συνομίλησαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Όσο για τον Μαμούτου Ντιαρά, αφού τακτοποιήθηκε στον οικονομικό τομέα αναχώρησε για την Γαλλία.

Aνακάλεσε ο Δρόσος
Στο μεταξύ ο Δημήτρης Δρόσος ανακάλεσε το εξώδικο που είχε στείλει προ ημερών στον ΑΣ ΠΑΟΚ μέσω του οποίου είχε ζητήσει να γίνει δεκτή η παραίτησή του από την προεδρία της ΚΑΕ.

Οι ιθύνοντες του ερασιτέχνη είχαν ζητήσει με τη σειρά τους εγγράφως από τον ίδιο μέχρι την Παρασκευή να βοηθήσει ώστε να τακτοποιηθεί το οικονομικό και μετοχικό μέτωπο της ΚΑΕ.

Στην πρώτη περίπτωση να δεσμευτεί για την κάλυψη των υποχρεώσεων που έχει και στη δεύτερη να παραδώσει τις μετοχές που κατέχει.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ