ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Αμφίβολος ο Μπάλντουιν για το Game 2 Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι, "προφανώς θα παίξω" δήλωσε ο Αμερικανός

Αμφίβολος ο Μπάλντουιν για το Game 2 Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι, "προφανώς θα παίξω" δήλωσε ο Αμερικανός
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME

Μυϊκό σπάσμο φαίνεται πως υπέστη ο Γουέιντ Μπάλντουιν στο Game 1 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο δεύτερο ματς. Εκείνος, πάντως, δήλωσε πως θα αγωνιστεί κανονικά.

Η Μακάμπι πήρε μία τεράστια νίκη (87-91) στο Game 1 των playoffs της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR, όμως άπαντες στην πλευρά των Ισραηλινών κάθονται σε αναμένα κάρβουνα για τον Γουέιντ Μπάλντουιν, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο 32ο λεπτό του αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του one.co.il ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο και είναι αμφίβολος για το Game 2 της σειράς, ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως θα αγωνιστεί κανονικά.

"Αυτή είναι μια εξαιρετική ομαδική νίκη. Όλοι είχαν καλή συνεισφορά και έκαναν τα σωστά πράγματα σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Η τελευταία περίοδος; Τα αλλάξαμε όλα. Κρατηθήκαμε καλά, κάναμε προσαρμογές, μείναμε στο πλάνο του παιχνιδιού. Ήταν όμορφο να το βλέπεις και να το ζεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι. Βρεθήκαμε και πέρσι σε αυτή τη θέση. Μόλις φτάσεις στα playoffs, υπάρχει η αίσθηση ότι κάθε παιχνίδι είναι το καλύτερο που μπορείς να παίξεις. Αν θα παίξω την Πέμπτη; Προφανώς. Θα είμαι μια χαρά", ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ