ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλβέρτης: "Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα"

Αλβέρτης: "Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το πλάνο των Ακαδημιών της, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον ρόλο του Γενικού Διευθυντή.

Ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, με την "πράσινη" ΚΑΕ να παρουσιάζει σήμερα (30/6) τη νέα τάξη πραγμάτων στις μικρές ηλικίες. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, το "τριφύλλι" παρουσίασε το πλάνο που θα έχει ως μέλη τους Γιώργο Καλαΐτζη και Κώστα Τσαρτσαρή (pics & vid).

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε πως " η Ακαδημία θα προπονείται στα γήπεδα της All Star Arena για να είναι κοντά στην πρώτη ομάδα. Στόχος είναι να εκπαιδεύσουμε τα ταλέντα της χώρας ώστε να γίνουν πρωταγωνιστές στο παρκέ και τη ζωή. Επικεφαλής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον οποίο θα πλαισιώνει ομάδα από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές. Θα υπάρχουν γιατροί, φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγοι και ψυχολόγοι για να παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που απαιτούνται", για να ξεκαθαρίσει:

Αλβέρτης: "Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

Σκοπός είναι να ξεκινήσουμε από την Αθήνα και σταδιακά να επεκταθούμε στην περιφέρεια και την Ευρώπη. Θέλουμε να δημιουργηθεί εξέδρα των Ακαδημιών στο ΟΑΚΑ. Θα δοθούν διαρκείας στα παιδιά. Υπάρχουν σκέψεις που θα υλοποιηθούν στην πράξη".

Ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: " Ξεκινάμε πιλοτικά την πρώτη χρονιά. Λίγο πιο... μαζεμένα για να δούμε μόνο τα λάθη μας ώστε από τη δεύτερη χρονιά να αρχίσουμε την επέκτασή μας. Ήδη συζητάμε με Ακαδημίες του εξωτερικού, αλλά δεν είναι της παρούσης. Τα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις για το θέμα".

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είνα ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου θα περνούν τα πάντα όσον αφορά τη λειτουργίας της Ακαδημίας. Ο "Φράγκι" δήλωσε: " Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός μας είναι, πέραν της παραγωγικής διαδικασίας των νέων παικτών, είναι να φτιάξουμε νέους αθλητές και ανθρώπους με σωστή νοοτροπία για το μέλλον. Θέλουμε να φτιάξουμε σωστούς ανθρώπους και φιλάθλους, που θα βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Όσον αφορά το καθαρά αθλητικό κομμάτι, έφτασε η στιγμή να παρέχουμε στα νέα παιδιά τις συνθήκες για να αξιοποιήσουν πλήρως το ταλέντο τους. Οι παροχές θα είναι καθημερινές. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια βάση παιδιών, η οποία θα επανδρώσει τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Η Ακαδημία ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα".

Αλβέρτης: "Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

σκοπός να επανδρώσουμε την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού με δικά μας παιδιά, ομοίως και την Εθνική ομάδα. Επιλέξαμε τα γήπεδα που θα προπονούνται τα παιδιά να είναι δίπλα στην πρώτη ομάδα".

Μιχαλαριάς: "Η επιτυχία είναι σίγουρη"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, είπε: " Με πολύ μεγάλη χαρά βρίσκομαι στην εκδήλωση της έναρξης των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι το επόμενο βήμα για την Ακαδημία μας. Έχουμε μεγάλη παράδοση στις μικρές ηλικίες τα τελευταία χρόνια. Πλέον τα παιδιά που θα βρίσκονται στην Ακαδημία θα αποκτούν νέα βάση στο κομμάτι του μπάσκετ, με ένα προπονητικό επιτελείο που θα έχει όλα τα εχέγγυα για να αναπτύξει πλήρως το ταλέντο τους. Ο Ερασιτέχνης θα βρίσκεται 100% δίπλα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλω να επισημάνω τη σημειολογία της υπόθεσης, αφού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει σηκώσει τίτλους ακόμη και ως Έφηβος στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για να αναλάβει αυτή τη δράση. Ενσαρκώνει το όνειρο κάθε νεαρού μπασκετμπολίστα. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία".

Αλβέρτης: "Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

είναι ιδιαίτερη χαρά μας για τη σημερινή εκδήλωση. Με τον Παναθηναϊκό μας ενώνουν κοινές αξίες, που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τον αθλητισμό", με τον Λάζαρο Ιωάννου (της APC Sports Consulting) να καταλήγει: " Ο κύριος στόχος της συνεργασίας μας με τον Παναθηναϊκό είναι να αποκτήσουν τα παιδιά κάποια βασική χρηματοοικονομική γνώση. Θα πρέπει να μάθουν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε αυτό το όραμα. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την τάση που υπάρχει στους αθλητές, οι οποίοι μετά το τέλος της καριέρας τους κάνουν πολλά λάθη οικονομικής φύσης".

Δείτε το video που προβλήθηκε κατά την παρουσίαση της Ακαδημίας

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ