ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ

Αλόνσο για Γκασόλ: "Η υπερηφάνεια ενός ολόκληρου έθνους, σε αγαπάμε πολύ"

Ο Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Ισπανίας σε ματς κόντρα στην Σλοβενία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 1 Αυγούστου 2021
Ο Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Ισπανίας σε ματς κόντρα στην Σλοβενία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 1 Αυγούστου 2021 @2021 CHARLIE NEIBERGALL/AP IMAGES

Ο Πάου Γκασόλ αποφάσισε να πει αντίο στα παρκέ μετά από μία τεράστια καριέρα και τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα αγάπης για τον εμβληματικό θρυλικό μπασκετμπολίστα, με αυτό του πιλότα της F1, Φερνάντο Αλόνσο, να ξεχωρίζει.

Το απόγευμα της Τρίτης (06/10) ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ σε ηλικία 41 ετών, μέσω μίας όμορφης τελετής στην Βαρκελώνη, και όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος της Ισπανίας και όχι μόνο τον αποχαιρέτησε με λόγια αμέτρησης αγάπης και απεριόριστου σεβασμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα από τα πιο όμορφα και συγκινητικά μηνύματα για τον θρυλικό μπασκετμπολίστα είχε την υπογραφή ενός άλλου θρυλικού Ισπανού, του Φερνάντο Αλόνσο, με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 να ποστάρει το tweet που έκανε ο ίδιος ο Γκασόλ για το αντίο του και να κάνει το εξής αποθεωτικό σχόλιο:

"Ευχαριστώ Πάου Γκασόλ. Ευχαριστώ για όλα όσα μας έδωσες (και τα πρωινά όπου παρακολουθούσαμε τηλεόραση!). Ένα παράδειγμα κάθε στιγμή, εντός και εκτός παρκέ.

Υπερηφάνεια ενός ολόκληρου έθνους. Σε αγαπάμε πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα για το καλύτερο κεφάλαιο, που είμαι σίγουρος πως θα έχει επιτυχία! Είδωλο".

TAGS ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΕΙΚΕΡΣ EUROLEAGUE NBA LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ