ΡΕΘΥΜΝΟ

Άλλαξε ξένο το Ρέθυμνο

Άλλαξε ξένο το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο αποδέσμευσε τον Εβάλντας Ζάμπας (διαβάστε που πηγαίνει ο αθλητής) και ανακοίνωσε την απόκτηση του Καναδού σούπερ σκόρερ Τζόζεφ Ντεβό.

Το Ρέθυμνο δεν είναι ομάδα που κάνει πολλές αλλαγές. Επιλέγει παίκτες, τους στηρίζει και επιμένει στις επενδύσεις του. Με τον Εβάλντας Ζάμπας, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Ο αθλητής δεν έπεισε, ήθελε να παίζει περισσότερο και γι' αυτό τον λόγο αποδεσμεύθηκε, ώστε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr να μετακομίσει στην Πιένο Πασβάλις, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του λιθουανικού μπάσκετ.

Στη θέση του Ζάμπας, το Ρέθυμνο απέκτησε τον Τζόζεφ Ντεβί, ο οποίος θα φτάσει στη χώρα μας στις 2 Ιανουαρίου. Δεν θα παίξει στο ματς της επόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά έχει ήδη προστεθεί στο ρόστερ. Είναι 27 ετών, έχει ύψος 1μ.93 και παίζει στις θέσεις των γκαρντ. Έμεινε τρία χρόνια στο κολέγιο της Μινεσότα, έπαιξε μία σεζόν στο Όρεγκον (16.7 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα, 42% στα τρίποντα ανά 35.5 λεπτά συμμετοχής), πριν έρθει στην Ευρώπη για την ουκρανική Χιμίκ και συνεχίσει στη Μπανταλόνα. Φόρεσε τις φανέλες της Σολέ, της Τουρκ Τέλεκομ και της Μακάμπι Κιριάτ Γκατ.

Ο Ντεβό θα δώσει σημαντικές λύσεις στο Ρέθυμνο και θα κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα της 7ης Ιανουαρίου με τη Δόξα Λευκάδας.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ