ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Ο Φρέιζερ δεν θα φορούσε ποτέ το συμβατικό σακάκι που φόρεσαν όλοι οι άλλοι θρύλοι του NBA

Ο Γουόλτ Φρέιζερ μ' ένα από τα πολύχρωμα κοστούμια του
Ο Γουόλτ Φρέιζερ μ' ένα από τα πολύχρωμα κοστούμια του AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ως fashion icon από τα 70s μέχρι σήμερα οι Γουόλτ Φρέιζερ επέλεξε να μην φορέσει το σακάκι που έβαλαν όσοι νυν ή τέως του ΝΒΑ ήταν στη λίστα των 75 κορυφαίων όλων των εποχών. Διάλεξε ένα δικό του, γαλάζιο και φανταχτερό, ταιριαστό με τη λάμψη της περίστασης.

Του Γουόλτ "Κλάιντ" Φρέιζερ πάντα τού άρεσε να ξεχωρίζει. Το κάνει σταθερά στην καθημερινότητά του, το επανέλαβε στην τελετή ανάδειξης των 75+1 κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ. Μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ενόσω όσοι θρύλοι, πρώην και νυν παίκτες, βρίσκονταν στο Κλίβελαντ, προεξάρχοντος του Μάικλ Τζόρνταν, προκειμένου ν' αναγγελθούν στη διάρκεια της διακοπής μεταξύ των δύο μισών του All Star Game ήταν ομοιόμορφα ντυμένοι, έχοντας βάλει το σακάκι με το εορταστικό λογότυπο της λίγκας, ο Φρέιζερ εμφανίστηκε μέσω βίντεο να φορά ένα γυαλιστερό γαλάζιο σακάκι. Από εκείνα τα φανταχτερά σύνολα που διαθέτει στην πλούσια γκαρνταρόμπα του και του αρέσει να λανσάρει συνδυάζοντάς με αντίστοιχης δυναμικής πουκάμισα, παπούτσια ή αξεσουάρ (γραβάτες, καπέλα). Με στόχο να ξεχωρίζει σίγουρα μέσα στο πλήθος.

Είτε παρέλαβε το ένδυμα είτε όχι, ο Φρέιζερ είναι βέβαιο πως θα έπραττε το ίδιο. Άλλωστε ο παλαίμαχος άσος τούτο πρέσβευε κι εξακολουθεί να πρεσβεύει. Δεν του άρεσε ποτέ η συμβατικότητα στο ντύσιμο. Επηρεασμένος κατά βάση από την τάση των 60s και των 70s, είχε επιλέξει και σταθερά τηρεί μέχρι σήμερα έναν άλλο δρόμο που που τον μετέτρεψε δικαιολογημένα σε fashion icon. Γι' άλλους πρότυπο και γι' άλλους παράδειγμα προς αποφυγή.

Ό,τι κι αν επιλέγει πάντως να φορά σε όποιον χρωματισμό ή στιλ, ένα είναι βέβαιο: ο Γουόλτερ Φρέιζερ είναι ένας εκ των πιο χαρισματικών περιφερειακών στην ιστορία του ΝΒΑ, ηγέτης των δις πρωταθλητών Νικς στα 70s (1970, 1973) με περισσότερους από 15.000 πόντους - 5.000 ασίστ σε 13 σεζόν και μέλος του Hall of Fame από το 1997.

Στα 76 του δε αποτελεί πλέον έναν εκ των πιο δημοφιλών και πετυχημένων σχολιαστών αγώνων, μετερίζι που του έφερε μια δεύτερη υποψηφιότητα για το HoF.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ