STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλεξανδρής: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Αλεξανδρής: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Ικανοποιημένος από τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής παρουσιάστηκε χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα βρίσκει ρυθμό και αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της", τόνισε αρχικά ο Αλεξανδρής και συμπλήρωσε:

"Είχαμε καλή βραδιά από το ξεκίνημα και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, γιατί μας περιμένει ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από αύριο στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ότι μπορεί να μας κερδίσει και να προκριθεί.

Ο Ηλυσιακός είναι μια αξιοπρεπής ομάδα, που διαχειρίζεται έναν μικρό προϋπολογισμό με συνέπεια και πολύ καλά στοιχεία. Του εύχομαι καλή συνέχεια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος σιγά σιγά αρχίζει και πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Η συμπαράστασή του είναι πολύ δυνατή. Τον χρειαζόμαστε και την Τρίτη, είναι και κατάλληλη η ώρα και ο Άρης πρέπει να έχει ευρωπαϊκή παρουσία. Το θέλουμε όλοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια, λειτουργούν σαν ομάδα κι αυτό με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο".

Για τα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης είπε ότι: "Είμαι χαρούμενος όταν βλέπω διοικητικά στελέχη και ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη προσφορά από μένα να παραβρίσκονται από κοινού στις κερκίδες. Το θέμα είναι να συνεργαστούν, να λύσουν τα όποια προβλήματα. Είμαι δέκτης κάποιων καταστάσεων που πρέπει να προσπαθήσουν να βελτιώσουν για να προοδεύσει η ομάδα. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση γιατί το θέλουμε όλοι μας".

Για το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη σημείωσε: "Εμείς το θέλουμε όλοι. Έχουμε φιλοδοξίες. Εφόσον με το καλό περάσουμε στην άλλη φάση θα αντιμετωπίσουμε ομάδες μεγαθήρια με προϋπολογισμό πάνω από 10 εκατομύρια ευρώ. Εκεί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και είναι κίνητρο και για τους παίκτες. Θα έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και όταν θα μιλήσουν και οι άλλοι για σένα, αυτό θα είναι επιτυχία".

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Σέρχιο Κερούς, αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι λέγοντας: " Παίξαμε ως ομάδα πάρα πολύ καλά και πήραμε μια νίκη που μας βοηθάει για την συνέχεια.

Όσοι έπαιξαν τα πήγαν καλά και ειδικά τα νεαρά παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν όπως οι Μαυραϊδής και Δήμας. Καταφέραμε ωστόσο να παίξουμε καλά, να κρατήσουμε την διαφορά και στο τέλος να πάρουμε την νίκη".

Επί προσωπικού για την συνεχή του άνοδο σχολίασε: " Πιστεύω ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό προπονητή που με έχει βοηθήσει πολύ. Ήταν πολύ υπομονετικός μαζί μου από την αρχή. Ενώ δεν είχα εγκλιματιστεί, μου έδειξε εμπιστοσύνη.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Ταπούτος με τον οποίο περνάμε πολλές ώρες μαζί και με έχει βοηθήσει. Όταν βλέπεις ότι σε πιστεύουν, αισθάνεσαι την ανάγκη να τους δικαιώσεις και να ανταποδώσεις την εμπιστοσύνη που σου δείχνουν.

Σε συζήτηση εξάλλου που είχα με τον προπονητή κατάφερε να μου δώσει μεγαλύτερη γνώση και να με κάνει να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης. Να ηρεμήσω και να μην εκνευρίζομαι. Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σε διδάσκει και να σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος και ο προπονητής μου με βοηθάει πολύ σε αυτόν τον τομέα".

Τέλος σε ερώτηση για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ είπε: " Ξέρω πάρα πολλά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και υπάρχει αντιπαλότητα. Πρόκειται να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι και να ανυπομονώ να τη ζήσω. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε".

Φλεβαράκης: "Ο στόχος θα επιτευχθεί"

Την πεποίθησή του ότι ο στόχος της παραμονής του Ηλυσιακού στην κατηγορία θα επιτευχθεί εύκολα ή δύσκολα εξέφρασε ο Κώστας Φλεβαράκης ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

"Ο Άρης ήταν πολύ καλός κι επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία τον τελευταίο μήνα. Το έδειξε απέναντι στον Ολυμπιακό και στην Καβάλα, αλλά και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του. Πίστευα από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα βρει ρυθμό κι αξίζει μία θέση πιο ψηλά στη βαθμολογία", υπογράμμισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συμπλήρωσε:

"Εμείς ξέρουμε ότι είμαστε αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρυσι. Με πιο χαμηλό μπάτζετ. Παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί εύκολα ή δύσκολα» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδος των Ιλισίων".

Τέλος, ο Γιώργος Αποστολίδης, υπογράμμισε: "Έπρεπε να κρατήσουμε χαμηλά τον Ταπούτο, αλλά δεν τα καταφέραμε (17π., 5ρ.). Είχαμε στόχο να παίξουμε καλή άμυνα κι άμυνες ζώνες για να μπερδέψουμε τον Άρη στην επίθεση, αλλά δεν το πετύχαμε ούτε αυτό.

Στο τέλος δείξαμε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα που έχει η ομάδα μας. Μαζέψαμε τη διαφορά, η οποία δεν είναι αυτή που αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ που είναι πολύ σημαντικό για μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ