ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο"

Αλεξανδρής: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο"

Στην παρουσία του κόσμου στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη νίκη απέναντι στη Ρουντούπις. Αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την παρουσία του κόσμου, ο οποίος βοήθησε τους Θεσσαλονικείς να φτάσουν στη νίκη, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Χωρίς τη δική του παρουσία θα έλειπε κάτι από στη σημερινή εμφάνιση και νίκη. Να ευχαριστήσω αυτούς που μας πιστεύουν και έχουν υπομονή γιατί τίποτα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κτίσουμε αυτή την ομάδα και έγινε βήμα –βήμα", τόνισε ο Αλεξανδρής και συνέχισε:

" Ο Άρης πρέπει να προετοιμάζει ομάδα που θα γίνει Πρωταθλήτρια. Έτσι τους μεγαλώνω τους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη βελτίωση τους. Αυτό το τμήμα που έχει 21 τίτλους και αξίζει της σημερινής συμπαράστασης. Ελπίζω ο κόσμος να μείνει κοντά μας".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δήλωσε: " Είχαμε λίγο άγχος αλλά είχαμε και να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Ρουντούπις ήρθε με δύο παίκτες μείον. Τραυματίστηκε ο Κουσμίνσκας και έδωσε και ένα παίκτη με αποτέλεσμα να παίζει με ελαφριά σχήματα. Εμείς έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε. Η νίκη ήρθε στην παράταση όταν χαμηλώσαμε το σχήμα και είναι η πρώτη φορά που παίξαμε με τέσσερις περιφερειακούς και τον Μόλντροου".

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τόνισε: " Δεν θέλω να κάνω παράπονα σε μια τέτοια μέρα αλλά τα ελληνόπουλα αξίζουν μια άλλη μεταχείριση. Είναι οικογενειάρχες δεν γκρινιάζουν και δεν μπορούν να κάνουν γιορτές απλήρωτοι. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο".

Για τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη: " Θα απαιτήσω από τους παίκτες μου όχι μόνο να είναι ανταγωνιστικοί αλλά τουλάχιστον μέσα στην έδρα μας να παλέψουμε και στα τρία παιχνίδια για τη νίκη. Αν έχουμε αυτή τη συμπαράσταση του κόσμου θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις νίκες και από τους τρεις αγώνες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ