ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Αλεξανδρής: "Θα δικαιωθούμε"

Αλεξανδρής: "Θα δικαιωθούμε"
Αλεξανδρης

Ο Κολοσσός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο

Ο "τίγρης" με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των "θαλασσί" σχολίασε: " Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το τι έφταιξε και χάσαμε στη Λάρισα. Δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν σε πολύ κακή βραδιά σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί και κέρδισαν δίκαια. H εμφάνιση μας ήταν σοκαριστική. Δεν την περίμενα. Ήταν από τις πιο άσχημες βραδιές στην καριέρα μου, αλλά είναι δεκτή, από την άποψη ότι θα πρέπει να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο αλλά και στο ματς της Λάρισας δεχθήκαμε πολλούς πόντους, κάτι που δεν ταιριάζει στην αμυντική φιλοσοφία της ομάδας μας, όπως τη χτίσαμε το καλοκαίρι. Eμείς συνεχίζουμε τη δουλειά. Δεν σταματάμε και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε. Δεν φοβάμαι. Για μας δεν υπάρχει η λέξη απογοήτευση, γιατί το πρωτάθλημα της A1 είναι ένας μαραθώνιος και στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Nομίζω ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Κάποιες ομάδες το εκμεταλλεύονται αυτό και κάποιες άλλες όχι. Δεν μας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά κοιτάζουμε τι κάνουμε εμείς. Δεν θέλουμε να αφήσουμε την τύχη μας στα χέρια των άλλων



".

Ο τεχνικός του Κολοσσού δεν έχει στη διάθεση του τον Θέμη Κουπίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο όπου έχει τραυματιστεί.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ