ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Αλεξανδρής: "Δύσκολο ματς"

Αλεξανδρής: "Δύσκολο ματς"
Αλεξανδρης

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε ότι ο Κολοσσός δεν έχει πιάσει το 100% της ετοιμότητάς του

Ο προπονητής της ομάδας τόνισε: " Eίναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο μακριά από τη Pόδο για τη φετινή χρονιά. H AΕΛ προέρχεται από μία σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι, κάτι που επιδρά σημαντικά στη ψυχολογία των αντιπάλων μας. Για μας προέχει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας στην A1 και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δουλέψαμε καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Θεωρώ ότι δεν είμαστε έτοιμοι εκατό τοις εκατό κάτι το οποίο ισχύει για όλες τις ομάδες. O Πίνοκ προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στην ομάδα, ενώ ο Διαμαντόπουλος μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και καλύτερος".

Για την επιστροφή του στη Λάρισα, είπε: " Όταν πηγαίνω στη Λάρισα, πάντα τα συναισθήματα μου είναι έντονα. Eίχα άριστες εργασιακές σχέσεις από το 1980 που βρέθηκα για πρώτη φορά εκεί. Mε αγαπάνε και τους αγαπάω. Eίναι μία πολύ καλή σχέση. Aισθάνομαι όμορφα που θα επιστρέψω στη Λάρισα, αφού με δένουν πολλά με τη συγκεκριμένη πόλη. Έχω καλούς φίλους και χαίρομαι που θα βρεθώ στη Λάρισα".

Ασημακόπουλος: "Θα παίξουμε για τη νίκη"

Από την πλευρά του ο Ασημακόπουλος, σχολίασε: "Όπως έχουμε πει εμείς σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη. Πάμε να κερδίσουμε, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ψυχολογία μας είναι καλή και έχουμε αφήσει πίσω την ήττα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο. Θα δώσουμε το εκατό τους εκατό των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στο μπάσκετ και οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μία σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Ολύμπια. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θα είναι ζεστός στη Λάρισα.

Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξουμε περισσότερο τα δικά μας λάθη και τα όσα έγιναν με τον Πανιώνιο. Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό στις προπονήσεις. Το σημαντικό είναι ότι η εβδομάδα κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είμαστε υγιείς και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να προσέξουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να φύγουμε νικητές".







TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ