EUROCUP

Αλεξανδρής: "Μην πυροβολείτε την ΑΕΚ"

Αλεξανδρής: "Μην πυροβολείτε την ΑΕΚ"
Αλεξανδρής

Έκκληση σε δημοσιογράφους και κόσμο, να μην "πυροβολούν", την ΑΕΚ, έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

" Η Λιέτουβος Ρίτας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αντέξαμε για 25 λεπτά, αλλά στη συνέχεια ξεμείναμε από λύσεις. Στα τελευταία 15 λεπτά παραδοθήκαμε. Είχαμε πει πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς το ULEB CUP και πως τα ματς αυτή της διοργάνωσης θα μας βοηθήσουν να βρούμε ρυθμό", είπε ο "Τίγρης", στη συνέντευξη Τύπου.

" Θα πρέπει να καταλάβετε πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ περνά μια δοκιμασία και εσείς την πυροβολείτε. Έχουμε μια ομάδα που χτίστηκε καθυστερημένα και δεν έκανε καθόλου προετοιμασία και μας χτυπάτε. Ό,τι και να γίνει, εγώ μέχρι το τέλος θα παλέψω με αυτή την ομάδα και θα πετύχω. Θεωρώ πως είναι άδικο για μια ομάδα που προσπαθεί με αυτές τις συνθήκες να τη στήνετε στον τοίχο".

Ερωτηθείς για το ρόστερ της ΑΕΚ, επεσήμανε: " Αυτόν τον προϋπολογισμό έχουμε, αυτούς τους παίκτες πήραμε. Είμαστε η μοναδική ομάδα με δύο μόλις ξένους. Εγώ πάντως, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες μου. Θα ένιωθα ενοχές μόνο αν παρουσιάζαμε συνεχώς την ίδια εικόνα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι φυσιολογικά τα αρνητικά αποτελέσματα".

Σάγκαντιν: " Προσέξαμε εκεί που έπρεπε"

Χάρη στην καλή άμυνα, την υπεροπλία στα ριμπάουντ και τις καλές επιστροφές, η ήρθε η νίκη, σύμφωνα με τον τεχνικό της Λιέτουβος Ρίτας, Σμάγκο Σάγκαντιν: " Καταφέραμε να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και μπορέσαμε να ελέγξουμε τα τρία σημεία που είχα τονίσει στους παίχτες μου δηλαδή τα ριμπάουντ, την άμυνα και τις επιστροφές μας. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να δοκιμάσει πολλά τρίποντα γιατί γνωρίζαμε πώς έχει πόλούς καλούς παίχτες που θα μπορούσαν αν τους αφήναμε να μας σκοτώσουν".

" Στην αρχή πήραμε μια διαφορά 20 πόντων που στη συνέχεια με δικά μας λάθη επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να μας πλησιάσει και με δυο τρίποντα του Γκαγκαλούδη να ξαναμπεί γερά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ευτυχώς καταφέραμε στο δεύτερο μέρος να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και να κρατήσουμε ως το τέλος μία μεγάλη διαφορά".







TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ