EUROLEAGUE

Ακιόλ: "Προσεκτικοί στον Σπανούλη"

Ακιόλ: "Προσεκτικοί στον Σπανούλη"

Ο Τσενκ Ακιόλ μίλησε στο Euroleague Greece για το πρώτο εντός έδρας ματς της Γαλατάσαραϊ στην Euroleague, αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος αναφέρθηκε και στον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", Βασίλη Σπανούλη, όπως και στον κόσμο της ομάδας.

Η Γαλατάσαραϊ έπειτα από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην Euroleague, αρχίζοντας μάλιστα με νίκη τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Τούρκοι νίκησαν την Σιένα στην Ιταλία με 84-75 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πρώτο τους φετινό εντός έδρας παιχνίδι στην Euroleague.

Το Euroleague Greece μίλησε με τον Τσενκ Ακιόλ, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης, τονίζοντας πως ο κόσμος αναμένεται να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια της ομάδας του Ενγκίν Αταμάν.

Παράλληλα, στάθηκε στον αρχηγό των Πειραιωτών, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στο τι θα πρέπει να προσέξουν οι Τούρκοι για να κάνουν τη "ζημιά" στον Ολυμπιακό να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

" Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στην Euroleague για τη φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα και χρειάζεται προσοχή", ήταν τα πρώτα του λόγια στου Euroleague Greece και συμπλήρωσε:

" Διαθέτει χημεία και γνωρίζει πως να παίρνει αποτελέσματα. Όπως είπα είναι το πρώτο ματς εντός έδρας ματς στην Euroleague και το γήπεδο μας θα είναι κατάμεστο. Οι φίλαθλοι μας θα γεμίσουν το "Αμπντί Ιπεκτσί" για να μας σπρώξουν στη νίκη. Την περιμένουμε αυτή την αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια ο Τσενκ Ακιόλ μίλησε για το παίκτη που θα πρέπει να προσέξουν όλοι στην Γαλατάσαραϊ για να πολλαπλασιάσουν τις πιθανότητες να πάρουν τη νίκη. " Κατά την άποψη μου ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πως θα τον αντιμετωπίσουμε".

Τέλος, αναφέρθηκε στην βοήθεια που παίρνει η ομάδα από τον κόσμο: " Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα τον έχουμε δίπλα μας σε ένα τέτοιο ματς. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ με την παρουσία του".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ