EUROLEAGUE

Άκερ: "Δεν πάω πουθενά"

Άκερ: "Δεν πάω πουθενά"
ακερ

Η Μπαρτσελόνα δεν υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του, όμως, ο Άλεξ Άκερ, παραμένει στη Βαρκελώνη

" Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκαθαρίσουν όλα και να υπογράψω. Τραυματίστηκα τον περασμένο Ιούνιο στην Ελλάδα, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Τον Ιούλιο υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση από έναν γιατρό των Κλίπερς. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μου και έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το αποδείξω. Οι γιατροί μου υποστήριζαν ότι χρειαζόμουν τρεις εβδομάδες για να επανέλθω, ενώ οι γιατροί της Μπάρτσα λένε ότι θα είμαι έτοιμος σε δύο μήνες", είπε σε ισπανική εφημερίδα.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι θα είναι τιμή γι' αυτόν να φορέσει τη φανέλα της ομάδας: " Έχω όρεξη να μπω στις προπονήσεις, αν και τώρα όλα εξαρτώνται από τον ατζέντη μου που περιμένει το νέο συμβόλαιο που θα του στείλει η ομάδα. Είμαι έτοιμος να υπογράψω και να μείνω στην πόλη για να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Η Μπάρτσα είναι μία καλή ευκαιρία. Είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίο τεχνικό επιτελείο και το να φορέσω τη φανέλα της είναι τιμή. Είμαι έτοιμος να δώσω στην ομάδα αυτό που ζητάει από μένα, ριμπάουντ και πόντους. Θέλω να μείνω στην Μπάρτσα. Δεν έχω κρύψει τίποτα από την ομάδα".

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο πάντως, ο παίκτης αναμένεται να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα κρίνει σε δύο μήνες αν είναι έτοιμος και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί, θα τον αποδεσμεύσει χωρίς να του δώσει χρήματα.



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ