ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Αισθανόμαστε αδικημένοι και είμαστε οργισμένοι"

"Αισθανόμαστε αδικημένοι και είμαστε οργισμένοι"
INTIME SPORTS

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να δικαιώσει τον Απόλλωνα στην ένσταση που είχε καταθέσει στο παιχνίδι με τον Κολοσσό έφερε τις έντονες αντιδράσεις των Ροδίων.

Πριν λίγες ώρες ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να δικαιώσει τον Απόλλωνα στην ένσταση που είχε καταθέσει για το παιχνίδι με τον Κολοσσό κι αυτό έφερε την οργισμένη απάντηση των Ροδίων που βλέπουν να τους αφαιρείται μία νίκη την ώρα που δίνουν μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσουν τη μαθηματική παραμονή τους στην Α1. Η ομάδα της Πάτρας είχε καταθέσει ένσταση θεωρώντας ότι το φάουλ που σφυρίχτηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι κι έδωσε την ευκαιρία στον Κολοσσό να κάνει το 64-63 ήταν εκπρόθεσμο κάτι που αποδέχτηκε ο αθλητικός δικαστής δίνοντας τελικά τη νίκη στους "μελανόλευκους" με σκορ 63-61.

Η απάντηση του Κολοσσού ήταν άμεση και με ανακοίνωση της αναφέρει:

" Από τα πλέον απογοητευτικά φαινόμενα του σύγχρονου αθλητισμού είναι, αλλιώς να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα ενός αγώνα υπό κανονικές συνθήκες και αλλιώς να καταλήγει τελικά με έξωθεν παρεμβάσεις ή αποφάσεις. Ο Κολοσσός H Hotels κέρδισε πανάξια εντός γηπέδου τον Απόλλωνα Πάτρας και μια καθαρή φάση που μεταδόθηκε και τηλεοπτικά, μετατράπηκε σε αμφισβητούμενη, για να αλλάξει χέρια το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναμένουμε το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για να ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο για τη δικαίωση του σωματείου. Αισθανόμαστε αδικημένοι και είμαστε οργισμένοι. Ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ που κερδήθηκε καθαρά στο γήπεδο, αυτονόητα για ορισμένους επιδικάσθηκε εξωαγωνιστικά και μάλιστα με ''καθυστέρηση''.

Για μας το μόνο “αυτονόητο” είναι ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ να επιβουλευτεί κανένας τον ιδρώτα των αθλητών μας και το ότι θα προστατεύσουμε το δίκιο της ομάδας μας με κάθε νόμιμο τρόπο"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ