EUROLEAGUE

Αισιοδοξία...

Αισιοδοξία...
Βασιλόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής Πρίντεζη-Βασιλόπουλου με την ΤΣΣΚΑ, όπως και η ζήτηση εισιτηρίων

Άλλωστε, τα τόσα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ερυθρόλευκους δεν αφήνουν τον Ισραηλινό προπονητή να κάνει... τη δουλειά τους, όπως αυτός θα ήθελε, αφού κάθε λίγο και λιγάκι αναδιοργανώνει τα πλάνα και το ρόστερ που έχει στα χέρια του.
Οι Πρίντζης και Βασιλόπουλος έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τρίτης και ακολούθησαν σε χαλαρούς ρυθμούς το πρόγραμμα και πλέον την Τετάρτη ή ακόμη και την Πέμπτη θα κριθεί η συμμετοχή τους στο ματς με τη ρωσική ομάδα.

Ένα ματς που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου του Ολυμπιακού, που ψάχνει εισιτήρια για να βρεθεί στο ΣΕΦ. Η παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκά, του Νίκου Ζήση, αλλά και η σημασία που έχει ο αγώνας για τη βαθμολογία στον Α όμιλο της Ευρωλίγκας, είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν κάνει το παιχνίδι να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στους ερυθρόλευκους φιλάθλους.

Οι οποίοι μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να αποθεώσουν τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας (που θα λείπει από το παρκέ), καθώς ο Λιθουανός θα βραβευθεί ως ο MVP για το μήνα Νοέμβριο. Το βραβείο στον Μάτσε, θα δώσει ο αδερφός του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Γιώργος.

Στην Ελβετία ο "Σόφο"


Μετά από ένα σίριαλ που είχε πολλά επεισόδια, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δέχτηκε και βρίσκεται σε ειδικό κέντρο στην Ελβετία, με αποτέλεσμα η αίτηση διακοπής συμβολαίου του "ερυθρόλευκου" σέντερ από τον Ολυμπιακό να μην είναι πια σε ισχύ.

Οι δυο πλευρές είχαν νέα επαφή και από την στιγμή που συμφώνησαν, ο "Σόφο" αναχώρησε τη Δευτέρα για Ελβετία, εκεί όπου θα παραμείνει για τους επόμενους τρεις μήνες με σκοπό να χάσει περίπου 30 κιλά και να είναι έτοιμος στα play off.

Σύμφωνα με τα όσα συμφωνήθηκαν, ο "θηριώδεις" σέντερ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει μετά από τρεις μήνες στην Ελλάδα, ενώ θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα, διάρκειας άλλων τριών μηνών και στην συνέχεια αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα ενσωματωθεί μετά από πολλούς μήνες και πάλι στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Σ' ότι αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, για το διάστημα που θα ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στους όρους της συνεργασίας του με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ.













TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ