ΑΡΗΣ

Αγιασμός με φόντο το... γήπεδο

Αγιασμός με φόντο το... γήπεδο
Παρουσίαση Άρη

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αλεξάνδρειο, ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας: " Ελπίζουμε όλοι ειδικά μετά τον αγιασμό της ομάδας να είμαστε υγιείς. Αυτό που είναι πιο σημαντικό από το μπάσκετ είναι βεβαίως οι οικογένειες μας και έπειτα ακολουθεί το επάγγελμα μας. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που έχουν ψηλά την θρησκεία στην ζωή τους. Θεωρώ ότι η οικογένεια, το επάγγελμα και η θρησκεία είναι τα τρία πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή ενός ανθρώπου".

Όσον αφορά στην κλήρωση για το νέο Πρωτάθλημα δήλωσε: " Ήταν μια σκληρή κλήρωση, αλλά είναι καλό που θα δώσουμε από την αρχή τους δύσκολους αγώνες. Θα αποτελέσει κάτι σαν ένα μέτρο σύγκρισης για το που βρισκόμαστε, αλλά έτσι και αλλιώς θα πρέπει να παίξουμε από δύο φορές με κάθε ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι πάντως που θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό για τους φιλάθλους μας που θα τους έχουμε στο πλευρό μας στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις".

Ο Πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Τζεβελέκης τόνισε: " Ελπίζω ότι αν είμαστε υγιείς, τότε όλα θα μας πάνε πολύ καλά, διότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό αποτελεί την πιο βασική προϋπόθεση για να πάνε τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχουμε σχεδιάσει".

Για το ζήτημα της κατασκευής ενός γηπέδου κύριος Τζεβελέκης υπογράμμισε: " Μέσα στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να κλείσω κάποια κρίσιμα ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να ξεκινήσει αυτή η πολύ σημαντική για τον σύλλογο κουβέντα. Θέλω να έχω όλη την πίεση του κόσμου του Άρη μαζί μου για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Θεωρώ το θέμα του γηπέδου ως το πιο σημαντικό για τον Άρη, κάτι εξάλλου που εισπράττω και από τους φιλάθλους της ομάδας που συναντάω, οι οποίοι μου λένε ότι είναι το πρώτο και το μεγαλύτερο που αφορά την ομάδα για τα επόμενα χρόνια".

Στο δίλλημα για το αν προτιμά την κατάκτηση του ελληνικού Πρωταθλήματος ή την δημιουργία ενός γηπέδου, ο Πρόεδρος της "κίτρινης" ΚΑΕ απαντώντας πάντα με ειλικρίνεια τόνισε: " Ως οπαδός του Άρη θα έλεγα το Πρωτάθλημα. Ως ένας άνθρωπος όμως που βλέπει μακριά θα έλεγα το γήπεδο, γιατί έχοντας το γήπεδο θα έρθουν πολλοί τίτλοι, ενώ ένας τίτλος και να έρθει, έπειτα θα φύγει και δεν θα ξανά γυρίσει".

Παιδικό: Δυνατά φιλικά τεστ στο ΒελιγράδιΣε φουλ ρυθμούς προπονήσεων προετοιμάζεται το Παιδικό τμήμα μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ που θα συμμετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ παίδων "The trophy of Belgrade" που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Στο εν λόγω τουρνουά θα συμμετάσχουν εκτός του Άρη, οι σερβικές Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας, καθώς και η βοσνιακή Μπούντουτσνοστ. Πρόκειται για το σημαντικότερο τουρνουά που διεξάγεται στο Βελιγράδι για την συγκεκριμένη κατηγορία αθλητών, στο οποίο μάλιστα έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπενετόν Τρεβίζο και πολλές άλλες. Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο "The trophy of Belgrade" θα επισκεφτούν τον Δήμαρχο του Βελιγραδίου και θα ξεναγηθούν στην πόλη.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ