STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Τα μεγάλα σουτ θέμα ενστίκτου"

Αγγέλου: "Τα μεγάλα σουτ θέμα ενστίκτου"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι, τόνισε πως στον Άρη είναι χαρούμενοι που πήραν μία σημαντική νίκη βασιζόμενοι σε πολλούς παίκτες.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς, ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους γηπεδούχους σχετικά με τα όσα έγιναν στο γήπεδο.

Μάλιστα, ευχήθηκε καλή δύναμη στο Περιστέρι και να πετύχει τους στόχους τους, παραμένοντας στην κατηγορία.

"Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ανθρώπους, την ομάδα του Περιστερίου και τον κόσμο του Περιστερίου. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τέτοιες αντιδράσεις. Μερικοί το βλέπουν ως εκτόνωση", σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου και συμπλήρωσε:

"Με το να αναπαράγουμε τα αρνητικά, μειώνουμε την προσπάθεια του κόουτς και της ομάδας του Περιστερίου και την προσπάθεια των δικών μας παιδιών. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον κόουτς και τα παιδιά του Περιστερίου γιατί έχουν χαρακτήρα ποιότητα και ήθος.

Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το Περιστέρι κάτω από τους 15 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο και να μην επιτρέψουμε στους Πάρκερ και Μίτσελ να πάρουν τις τελευταίες μπάλες. Θέλαμε να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο τέλος. Το Περιστέρι γύρισε το ματς, αλλά εκεί μίλησαν τα μεγάλα σουτ. Δεν ήταν θέμα τακτικής αλλά θέμα ενστίκτου . Είμαστε χαρούμενοι που βασιστήκαμε σε πολλούς παίκτες. Και πάλι καλή συνέχεια και καλή δύναμη".

Από την πλευρά του, ο Αναστάσιος Δήμας υπογράμμισε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην έδρα της. Ήρθαμε να δώσουμε το 100%, βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Περιστέρι".

Κουστένης: "Όλα θα κριθούν στο τέλος"

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζίμης Κουστένης υποστήριξε πλέον όλα θα κριθούν για το Περιστέρι στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Ηλυσιακό: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Ήμασταν νευρικοί. Δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια για να πάρουμε ψυχολογία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Άρη. Τίμησαν τα συμβόλαιά τους και τη φανέλα του Άρη.

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ηλυσιακό. Ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα, έβαλε κάποια μεγάλα σουτ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των αντιπάλων. Βάζοντας 57 πόντους δεν γίνεται να κερδίσεις. Όπως είπε και ο Νώντας Παπαντωνίου, συνεχίζουμε".

Τέλος, ο Νώντας Παπαντωνίου υπογράμμισε από την πλευρά του: "Δεν φανήκαμε αντάξιοι ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Προσπαθούμε από τον Αύγουστο με χίλια προβλήματα και την πλάτη στον τοίχο. Παίκτες προπονητές και όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Όλοι καταβάλουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Συγγνώμη από τους παίκτες του Άρη και τον κόουτς για ό,τι συνέβη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ