ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγγέλου: "Πολλές ιδιαιτερότητες"

Αγγέλου: "Πολλές ιδιαιτερότητες"
Αγγέλου

Οι Θεσσαλοί είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Άρη και αναζητούν βελτίωση

O Bαγγέλης Αγγέλου μιλώντας τον αγώνα του Σαββάτου (10/1) ανέφερε: " Η αναμέτρηση αυτή έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Μία ιδιαιτερότητα είναι ότι σαν ομάδα εμείς έχουμε ένα πρόβλημα από την αρχή της προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει, έχοντας ένα μεγάλο μέσο όρο στον αμυντικό τομέα, δηλαδή δεχόμαστε 84 πόντους σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Από την άλλη αντιμετωπίζουμε μία άμυνα που δέχεται 65 πόντους ανά παιχνίδι και είναι ίσως από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κρατήσουμε την διάθεση από το παιχνίδι με το Αιγάλεω και στο παιχνίδι με τον Αρη, έχοντας παράλληλα και καλή επιθετική επίδοση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και οι φίλαθλοι να ικανοποιηθούν από το θέαμα που θα δώσουν οι δύο ομάδες

".

O Γκιγιόμ Γιανγκό από την πλευρά του είπε: " <εm> Για μένα και τους συμπαίκτες μου είναι μία μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ωστόσο, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας για την νίκη.

Στο σημείο που είμαστε δεν υπάρχουν για μας ούτε μεγάλες, ούτε μικρές ομάδες, πρέπει να προσπαθούμε για την νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερος σε σχέση με το παιχνίδι στο Αιγάλεω όπου μέχρι να προσαρμοστώ φορτώθηκα νωρίς με φάουλ".



TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ