ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: ''Χωρίς ντόπινγκ και φοροδιαφυγή!''

Αγγελόπουλος: ''Χωρίς ντόπινγκ και φοροδιαφυγή!''

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε λόγο για... ενισχυμένο Παναθηναϊκό. Λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι εννοούσε τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού τίτλου από τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος και ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος εντός γηπέδου.

Εν συνεχεία παραδέχτηκε ότι εννοούσε πως ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος έκατσε μαζί με τον αντιπρόεδρο της ''πράσινης'' ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Basket League. Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχήθηκε ''να μη γίνονται επεισόδια, η διαιτησία να 'ναι σωστή, να μην υπάρχει φοροδιαφυγή, να μην υπάρχει ντόπινγκ''.

Αναλυτικά μίλησε:

...για το φετινό Ολυμπιακό: ''Υπάρχει ομοιογένεια και χημεία στην ομάδα κι ελπίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει καλά. Προπονητικά θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις και προσθήκες. Καλύτερα οι τραυματισμοί αυτή την εποχή παρά στο τέλος της σεζόν όπου θα κρίνονται οι τίτλοι''.

...για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο ΣΕΦ (28/12): ''Έχουμε ακόμη καιρό για το Πρωτάθλημα, προέχει το Κύπελλο (8/10), το κεκλεισμένων των θυρών (ΟΑΚΑ) δεν είναι ό,τι καλύτερο''

...για τη δήλωσή του περί ενισχυμένου Παναθηναϊκού: ''Δε ξέρω, δεν έχω ακούσει τι δήλωση έχει κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος . Κατάλαβαν για ποιον ήταν η δήλωση και μάλιστα με ρώτησε και του το είπα. Μου λέει "Εμένα εννοούσες;" (σ.σ. εννοώντας τον Τάκη Μπαλτάκο) και του είπα "ναι". Ήταν ξεκάθαρο''.

...για το νέο Πρωτάθλημα και το ντέμρπι της 11ης αγωνιστικής: ''Καλό είναι αυτό για το μπάσκετ. Το θέμα δεν είναι πότε θα παίζουμε, αλλά τα γήπεδα να είναι γεμάτα, να μη γίνονται επεισόδια, η διαιτησία να 'ναι σωστή, να μην υπάρχει φοροδιαφυγή, να μην υπάρχει ντόπινγκ. Όλα αυτά είναι σωστό Πρωτάθλημα. Να μην υπάρχει βία κι αλητεία''.

...για τις σχετικές ενέργειες του Ολυμπιακού: ''Έχουμε κάνει συζητήσεις κι ενέργειες. Περιμένουμε τον νέο αθλητικό Νόμο, που είναι υπό επεξεργασία. Πολλά απ' αυτά τα θέματα θα αντιμετωπιστούν''.

...για τη μη παρουσία του Πανιωνίου: ''Είναι δυσάρεστο. Ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος και θα έπρεπε να είναι''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ