ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θλάση β' βαθμού ο Μάρκους Σλότερ

Ο Σλότερ αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ
Ο Σλότερ αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ EUROKINISSI

Ο Μάρκους Σλότερ υπέστη θλάση β' βαθμού στη γάμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπερ και σημαίνει πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν τον υπολογίζει για τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρη στο buzzer beater του Κιθ Λάνγκφορντ (σε μια κίνηση σήμα - κατατεθέν του), πλην όμως είδε τον Μάρκους Σλότερ να αποχωρεί στα μισά του αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι εξετάσεις που έκανε ο πολύπειρος σέντερ την επομένη του αγώνα έδειξαν πως υπέστη θλάση β' βαθμού στη δεξιά γάμπα, όπερ και σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ για τις προσεχείς εβδομάδες. Το μείζον για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πως στο παιχνίδι που ακολουθεί για το Basketball Champions League δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί με όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της Ένωσης στη φάση των "16".

Ο Μάρκους Σλότερ προστίθεται στη λίστα των (πολλών) απόντων, αφού εκτός παραμένουν ο Γιανίκ Μορέιρα, ο Νίκος Γκίκας, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Νίκος Ζήσης. Έτσι στο "5" έχουν μείνει πλέον διαθέσιμοι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Κωστής Γόντικας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ