ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μεγάλα προβλήματα για το ταξίδι στο Ισραήλ για το Game 3 με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

ΑΕΚ: Μεγάλα προβλήματα για το ταξίδι στο Ισραήλ για το Game 3 με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ / INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ προγραμματίζει το ταξίδι για το Ισραήλ εν όψει του Game 3 των προημιτελικών του Basketball Champions League, προς το παρόν όμως παρατηρείται μεγάλη δυσκολία για να γίνουν τα δέοντα.

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικράτησε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου, στο παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, φαίνεται πως έχει συνέπειες για την ΑΕΚ. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά στις υλικές ζημιές στο γήπεδο, την απόφαση της ισραηλινής ομάδας να κυνηγήσει τη νίκη στα χαρτιά ή την πειθαρχική διαδικασία που ξεκίνησε το Basketball Champions League.

Σε πρώτη φάση, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δυσκολεύονται να προγραμματίσουν το ταξίδι για το Ισραήλ, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμονή και τις μετακινήσεις στην Ιερουσαλήμ. Κι αυτό γιατί πέφτουν σε κενό οι προσπάθειες που γίνονται για συνεννόηση κι επικοινωνία με ταξιδιωτικά πρακτορεία, τα οποία -τη δεδομένη χρονική στιγμή- δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να... κάνουν αυτό που πρέπει.

Έτσι, ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να βρεθεί λύση κι η αποστολή της ομάδας να ταξιδέψει δίχως προβλήματα για το Ισραήλ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ