ΑΕΚ

ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ: Το BCL ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια

Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ προσπαθούν να μείνουν ασφαλείς στα Άνω Λιόσια
Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ προσπαθούν να μείνουν ασφαλείς στα Άνω Λιόσια EUROKINISSI

Το Basketball Champions League ενημέρωσε επισήμως ότι ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί, πλέον είναι και επίσημο: Το Basketball Champions League ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής του ότι ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια στο ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Game 2 της σειράς των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Το χάος που επικράτησε στο ημίχρονο του αγώνα, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην διστάζουν να σπάσουν το γήπεδο της ομάδας τους στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τους οπαδούς της Χάποελ έβαλε - για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν - την διοργανώτρια αρχή σε αυτή την διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η ΑΕΚ είναι υπότροπη, αφού είχε τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές λόγω των επεισοδίων στον αγώνα με την Ρέτζο Εμίλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του BCL αναφέρει:

"Σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Σε συνέχεια των επεισοδίων που συνέβησαν στον αγώνα της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο αθλητικός Δικαστής του BCL έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία, της οποίας το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις εμπλεκόμενες πλευρές μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το BCL καταδικάζει κάθε είδους βία στα γήπεδα και διαβεβαιώνει ότι η ασφάλεια των φιλάθλων που δίνουν το παρών στους αγώνες της διοργάνωσης αποτελεί την προτεραιότητά μας. Το BCL θα συνεχίσει να δουλεύει με όλους τους συλλόγους για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και οι σύλλογοι που δεν μπορούν να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον θα τιμωρηθούν αναλόγως".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ