STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ Betsson - Περιστέρι bwin: Προστατευτικό δίχτυ στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ Betsson - Περιστέρι bwin: Προστατευτικό δίχτυ στα Άνω Λιόσια
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Προστατευτικό δίχτυ τοποθετήθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με το Περιστέρι bwin  (23/3, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Stoiximan Basket League.

Η ΑΕΚ Betsson παίζει τα ρέστα της για την 6η θέση στη Stoiximan Basket League, αφού χρειάζεται νίκη κόντρα στο Περιστέρι bwin (23/3, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στην 22η αγωνιστική. Οι άνθρωποι της Ένωσης φρόντισαν, μάλιστα, να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας για αυτό το σημαντικό παιχνίδι, τοποθετώντας προστατευτικό δίχτυ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και πιο συγκεκριμένα πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των 16 του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ Betsson και τον Προμηθέα Πάτρας, υπήρξαν επεισόδια και προσωρινή διακοπή του ματς στο 33', μετά από ένα χτύπημα του Δημήτρη Αγραβάνη στον Λίνο Χρυσικόπουλο, με την ένταση να μεταφέρεται και στην εξέδρα. Κάτι αντίστοιχο θέλουν να αποφύγουν προφανώς οι κιτρινόμαυροι, που πήραν τα μέτρα τους για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ