BASKETBALL CH. LEAGUE

Επεισόδια και διακοπή στο 33' του ΑΕΚ - Προμηθέας μετά από χτύπημα του Αγραβάνη στον Χρυσικόπουλο

Οι παίκτες του Προμηθέα αποχωρούν
Οι παίκτες του Προμηθέα αποχωρούν EUROKINISSI SPORTS

Ένταση στο παρκέ, ένταση και στην εξέδρα στα Άνω Λιόσια, με τους διαιτητές να διακόπτουν το ΑΕΚ - Προμηθέας μετά από την αποχώρηση των Πατρινών. Χτύπημα του Αγραβάνη στον Χρυσικόπουλο.

Έμεναν 7:13 για το τέλος του αγώνα ΑΕΚ Betsson - Προμηθέας για την έκτη αγωνιστική του TOP-16 του Basketball Champions League, όταν ένας διάλογος ανάμεσα στους Αγραβάνη - Χρυσικόπουλο και ένα χτύπημα του πρώτου στον δεύτερο οδήγησε σε ένταση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Οπαδοί, από τον λιγοστό κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο, κινήθηκαν προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων, υπήρξε ρίψη αντικειμένων και αποχώρηση της αποστολής του Προμηθέα προς τα αποδυτήρια, κατ' επέκταση και διακοπή της αναμέτρησης με το σκορ στο 52-61. Οι Πατρινοί επέστρεψαν μετά από λίγα λεπτά, ο Αγραβάνης χρεώθηκε με αντιαθλητικό χωρίς να αποβληθεί και το ματς συνεχίστηκε.

Νωρίτερα υπήρχε ακόμα μία ένταση, όταν ο Χάιμε Ετσενίκε χτύπησε στο πρόσωπο με τον αγκώνα του τον Γιάννη Κουζέλογλου, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 /  -
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ