ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Οι παίκτες έκαναν ξανά αποχή, στον αέρα το ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα
Οι παίκτες ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson πήγαν στα Άνω Λιόσια αλλά έκαναν αποχή λόγω των οφειλών στο πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν όλα να είναι ανοιχτά ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τα playout της Stoiximan Basket League.

Το κλίμα στην ΑΕΚ Betsson συνεχίζει να είναι βαρύ. Μόλις μία εβδομάδα μετά την επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από την καταβολή ενός μισθού από τον Μάγκη Αγγελόπουλο και την νίκη επί του Λαυρίου, οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται ξανά στην ίδια αφετηρία: Με τους παίκτες να πηγαίνουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και να κάνουν αποχή (βασικά προπονήθηκαν ατομικά), με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τα playout της Stoiximan Basket League να είναι στον αέρα.

Η καθυστέρηση στις πληρωμές στους παίκτες - που είναι της τάξης των 15 ημερών με 1.5 μήνα - και η μη καταβολή ενός ακόμα μισθού ήταν αυτή που έφερε την νέα αντίδραση, με την "Ένωση" να είναι πλέον έτοιμη για κάθε δυνατό σενάριο. Από αυτό στο οποίο θα παραταχθεί πλήρης, μέχρι αυτό στο οποίο κάποιοι παίκτες θα αποφασίσουν να μην αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ ή δεν θα αγωνιστεί κανείς.

Για αυτό τον λόγο έχει υπάρξει ενεργοποίηση των παικτών του εφηβικού τμήματος που έχουν δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Ο λόγος; Σε περίπτωση που κάποιοι από τους παίκτες του ανδρικού τμήματος δεν κατέβουν, να συμπληρωθεί η αποστολή για να μην μηδενιστεί η "Ένωση", αφού σε αυτή την περίπτωση θα υποβιβαστεί.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ