ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο την Ένωση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR

ΑΕΚ Betsson: Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο την Ένωση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στην ΑΕΚ Betsson πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League. Θυμίζουμε πως μία μέρα νωρίτερα η Ένωση τιμωρήθηκε από την ΔΕΑΒ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, η οποία ισχύει κανονικά.

Πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΑΕΚ Betsson από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Θυμίζουμε πως μία μέρα νωρίτερα η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε στην Ένωση τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω ρίψης αντικειμένου ικανού να προκαλέσει σωματική βλάβη, ως εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου.

Η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων για την Stoiximan Basket League είναι εκείνη απέναντι στον Προμηθέα στις 9 Μαρτίου.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

"1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ