ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Χωρίς Χόλινς κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνει αποχή ο Αμερικανός

Ο Όστιν Χόλινς
Ο Όστιν Χόλινς EUROKINISSI SPORTS

Αποχή από τον Όστιν Χόλινς, που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Τη δυσαρέσκειά του για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ Betsson με τις καθυστερήσεις των πληρωμών αποφάσισε να δείξει ο Όστιν Χόλινς, κάνοντας αποχή από τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24).

Να σημειώσουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ μετράει φέτος 4.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 15 λεπτά συμμετοχής σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson στο πρωτάθλημα και μένει να φανεί τι θα γίνει με την περίπτωσή του στη συνέχεια.

Ως εκ τούτου, η Ένωση θα παραταχθεί με έντεκα παίκτες, αφού εκτός βρίσκονται οι τραυματίες, Μπράντον Νάιτ και Δημήτρης Φλιώνης. Η εντεκάδα της ΑΕΚ Betsson αποτελείται από τους Χολ , Ράντλ , Καράμπελας , Μαραθωνίτης , Πιλάβιος , Νετζήπογλου , Αγραβάνης , Χατζηδάκης , Κουζμίνσκας , Κουζέλογλου και ΜακΡέι.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ