NBA

Αδειάζει το απουσιολόγιο των Μπακς, τρεις οι απουσίες για τον αγώνα με τους Τίμπεργουλβς

Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς
Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς AP PHOTO/BRANDON DILL

Στο 75% είναι οι πιθανότητες των Οτζελέγε - Πόρτις για το αποψινό ματς με τους Τίμπεργουλβς, αν και η αποχώρηση του Σάντρο Μαμουκελασβίλι για τους Γουισκόνσιν Χερντ δείχνει ότι πράγματι οι δύο ψηλοί θα βοηθήσουν άμεσα τους Μιλγουόκι Μπακς.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο μειώνονται τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο προπονητής των Μπακς βλέπει το απουσιολόγιό του σιγά σιγά να αδειάζει, καθώς για τον αποψινό αγώνα με τους Τίμπεργουλβς (03:00, LIVE από το SPORT24) θα έχει όπως όλα δείχνουν στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Σέμι Οτζελέγε και για πρώτη φορά φέτος τον Μπόμπι Πόρτις.

Στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα των Ελαφιών και ο Ρόντνι Χουντ, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να μπορούν πλέον, σιγά-σιγά, να ρολάρουν και να λειτουργήσουν με περισσότερη ισορροπία. Εκτός θα μείνουν απόψε ο Τζρου Χόλιντεϊ που πονάει στον αστράγαλο και ο Μπρουκ Λόπεζ που πονάει στη μέση, με τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να συνεχίζει την αποθεραπεία του και να ελπίζει κι αυτός ότι σύντομα θα βρεθεί ξανά σε ρυθμό αγώνων.

Το θετικό για τον Μπουντενχόλζερ είναι ότι πλέον θα έχει περισσότερα κορμιά για την ρακέτα του καθώς Οτζελέγε και ο Πόρτις θα βοηθήσουν στις θέσεις 4-5. Στο προχθεσινό ματς με τους Πέισερς ο προπονητής των Μπακς είχε τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Όσκος, στην προετοιμασία των Γουισκόνσιν Χερντ για τη σεζόν της G-League. Ο Γεωργιανός παραμένει σε καθεστώς Two-Way συμβολαίου, με τους Μπακς να διαχειρίζονται τους αγώνες στους οποίους μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν στη διάρκεια της κανονικής περιόδου (max 50).

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ