ELITE LEAGUE

Α2 Ανδρών: Η ΕΟΚ παρουσιάζει το πρωτάθλημα της νέας εποχής στις 5 Οκτωβρίου

Ο Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Βαγγέλης Λιόλιος INTIME SPORTS

Η Α2 μπαίνει σε μία νέα εποχή και η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι θα παρουσιάσει τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στο νέο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (5/10).

Η ώρα της μεγάλης αλλαγής έφτασε για την Α2 Ανδρών. Κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα έμεινε πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν (8/10), με την ΕΟΚ να γνωστοποιεί ότι την προσεχή Τετάρτη (5/10) θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πρωτάθλημα και τις ριζικές αλλαγές που έχουν αποφασιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων έχει αποφασιστεί εφεξής οι ομάδες της Α2 Ανδρών να έχουν δύο ξένους αντί για έναν, αλλά με περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, ενώ αν μία ομάδα επιλέξει να κάνει χρήση αυτού του προνομίου θα πρέπει να έχει στην 12αδα της τουλάχιστον δύο αθλητές ηλικίας 23 ετών ή μικρότερης ηλικίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Μία νέα εποχή αρχίζει για την Α2 Εθνική κατηγορία και οι «συστάσεις» θα γίνουν την Τετάρτη 5/10 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού σταδίου ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πρωτάθλημα το οποίο από το 1986 είναι ο «προθάλαμος» της μεγάλης κατηγορίας και έχει τροφοδοτήσει το ελληνικό μπάσκετ με σημαντικές στιγμές και όμορφες ιστορίες αθλητών, ομάδων και ξεχωριστών γεγονότων.

Πλέον, η Α2 γυρίζει σελίδα, προχωράει σε ριζικές αλλαγές για τη βελτίωση και την πρόοδό της, αποκτά υποστηρικτές και προσδοκά να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταγωνιστών και των φιλάθλων σε όλη τη χώρα.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι που θα καλύψουν την εκδήλωση να προσέλθουν έγκαιρα τον χώρο για να αρχίσει στην προγραμματισμένη ώρα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα".

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ