FINAL FOUR 2023

Ο Κώστας Παπανικολάου στη Game Night: "Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν πεινασμένοι λύκοι"

Ο Κώστας Παπανικολάου στη Game Night: "Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν πεινασμένοι λύκοι"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη Game Night για τη μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακού, τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ενώ αποθέωσε τους συμπαίκτες του για το χαρακτήρα που έδειξαν.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της EuroLeague, αφού επικράτησε της Μονακό 76-62. Αμέσως μετά ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του στη Game Night αποθέωσε τους συμπαίκτες του για την αυταπάρνηση που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: "Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μεγάλη στεναχώρια στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, αλλά όχι γιατί χάναμε το παιχνίδι. Επειδή αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Αδικούσαμε την προσπάθεια που κάναμε όλο το χρόνο. Δε παίζαμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού και αυτό που θέλαμε να δείξουμε. Αυτό ήταν το πιο στενάχωρο για εμάς.

Όλα τα παιδιά έδειξαν τρομερό χαρακτήρα και τρομερή αυταπάρνηση. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν ομάδα, σαν πεινασμένοι λύκοι που λέει και ο Τόμας Γουόκαπ. Δείξαμε το χαρακτήρα μας, την προσπάθειά μας και καταφέραμε να κάνουμε μια τεράστια ανατροπή".

Για το εάν ανησύχησε: "Αλήθεια σου λέω δεν ανησύχησα. Στεναχωριόμουν γιατί αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Ήξερα ότι αν βγάλουμε το παιχνίδι μας, όχι στο βαθμό που το κάναμε γιατί πραγματοποιήσαμε εξαιρετική δουλειά στο τρίτο δεκάλεπτο, ήξερα ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Το κάναμε και με το παραπάνω. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που έδειξαν τρομερό χαρακτήρα για άλλο ένα παιχνίδι"

Για το εάν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν άγχος την Κυριακή: "Δεν ξέρω. Θα δούμε την Κυριακή. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο οργανισμός του Ολυμπιακού δίνει ραντεβού με έναν ακόμα τελικό. Εκεί θέλουμε να βρισκόμαστε, ο Ολυμπιακός να διεκδικεί τίτλους. Αυτό κρατάμε".

Για την ηγετική ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: "Ό,τι και να πεις σε κάποιον αν δεν το έχει μέσα του τον τσαμπουκά να το βγάλει από μέσα του να ψάξει μέσα στην καρδιά του και να βγάλει αυτή την αυταπάρνηση, ό,τι και να του πεις δεν το έχει. Αυτά τα παιδιά σε αυτό το γκρουπ το έχουν και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ