ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

Το υπερθέαμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Υπερειδική στο ΟΑΚΑ που παρακολούθησαν 64.500 θεατές

Το υπερθέαμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Υπερειδική στο ΟΑΚΑ που παρακολούθησαν 64.500 θεατές
ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

Εκστασιασμένοι δήλωσαν και οι οδηγοί που έζησαν τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε το τεράστιο κοινό στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Η ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε αναμφίβολα σε highlight, όχι μόνο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 αλλά και ολόκληρης της φετινής σεζόν του WRC! Πρόκειται για ένα υπερθέαμα που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη όλων μας.

Το νούμερο είναι εκπληκτικό: 64.500 θεατές κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά την εκκίνηση του αγώνα και αμέσως μετά την μάχη των 67 πληρωμάτων με αντίπαλο το χρονόμετρο. Ο παλμός των κερκίδων μάγεψε οδηγούς και συνοδηγούς, στέλνοντας το μήνυμα της μοναδικότητας και της διαφορετικότητας του “Ράλλυ των Θεών” σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς τα πλάνα της υπερειδικής διαδρομής μεταδόθηκαν “ζωντανά” σε 150 χώρες και περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές!

“Φανταστικό κοινό και ατμόσφαιρα! Συγχαρητήρια στην Οργάνωση που έδωσε αυτήν τη δυνατότητα σε εμάς και στους θεατές που ήρθαν σήμερα. Αποδεικνύει ότι είναι εφικτό να φέρεις πολύ κόσμο στο WRC, και θα πρέπει να γίνουν παρόμοιες ενέργειες και σε άλλους αγώνες”, δήλωσε ο νικητής της υπερειδικής διαδρομής, Τιερί Νεβίλ (Hyundai i20 N).

Χαρακτηριστικές όμως ήταν και οι δηλώσεις των υπολοίπων κορυφαίων οδηγών:

Σεμπάστιαν Λεμπ (M-Sport Ford WRT)

«Το συναίσθημα στο ΟΑΚΑ ήταν μοναδικό. Ήθελα να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά δεν ήξερα αν επιτρεπόταν. Είχαν έρθει τόσοι άνθρωποι να μας δουν, και ήθελα να τους ευχαριστήσω. Ήταν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και σίγουρα δεν περίμενα τόσο κόσμο να έρθει να δει το WRC από κοντά. Ήταν εκπληκτικό”.

Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Gazoo Racing WRT)

“Σίγουρα όχι μία από τις πιο διασκεδαστικές ειδικές που έχω ποτέ οδηγήσει, αλλά οπωσδήποτε από τις πιο cool. Αλλά όταν οδηγείς μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό, αυτές οι ειδικές αξίζουν”.

Οτ Τάνακ (Hyundai Shell Mobis WRT)

“Απίστευτη ατμόσφαιρα. Είναι συναρπαστικό το άθλημά μας, αλλά ακόμα και τέτοια πράγματα δε μας συμβαίνουν συχνά. Ήταν πολύ διασκεδαστικό”.

Πιερ Λουί Λουμπέ (M-Sport Ford WRT)

“Είναι απίστευτο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν φανταστικά έτσι κι αλλιώς”.

To SPORT24 έζησε το εμβληματικό EKO Acropolis Rally παρέα με την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας στην κατηγορία της και μέγα χορηγό της διοργάνωσης αλλά και της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής "EKO Super Special Stage" στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ RALLY ACROPOLIS 2022 WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ