FORMULA 1

Τι δουλειά είχε ο Μαξ Φερστάπεν με μια αγωνιστική Ferrari στο Μουτζέλο

FERRARI MEDIA CENTER
FERRARI MEDIA CENTER

Ο μεγάλος αντίπαλος της Scuderia στη Formula 1 και πρωταθλητής με τη Red Bull Racing Μαξ Φερστάπεν, βρέθηκε στο μπάκετ μιας αγωνιστικής Ferrari 296 GTB μέσα στην Ιταλία, στην πίστα του Μουτζέλο.

Όπως αναφέρει η καλά πληροφορημένη ελβετική εφημερίδα Blick, ο Ολλανδός οδήγησε την αγωνιστική εκδοχή της υβριδικής Ferrari 296 προκειμένου να βοηθήσει έναν νεαρό οδηγό των αγώνων GT που υποστηρίζει - τον Τιερί Βερμιούλεν.

Ο 21χρονος γιος του μάνατζερ του Φερστάπεν, Ρέιμοντ Βερμιούλεν, συμμετέχει στους αγώνες GT με τη Ferrari 296 GT3 και με την υποστήριξη του συμπατριώτη του, πρωταθλητή της Formula 1. Ο Μαξ ήταν σε θέση να δώσει ορισμένες καλές συμβουλές μετά από λίγους γύρους”, δήλωσε ο Ρέιμοντ Βερμιούλεν στη Blick.

Η Formula 1 δεν είναι ένας στόχος για εμάς. Η αέρας εκεί είναι πολύ λεπτός, για κάτι τέτοιο. Οπότε, μένουμε μακριά. Υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες κατηγορίες στους αγώνες” συμπλήρωσε ο πατέρας του Τιερί Βερμιούλεν.

Με την ευκαιρία αυτών των δοκιμών στο Μουτζέλο ο Φερστάπεν επισκέφτηκε και την ομάδα του νεαρού συμπατριώτη του, την Emil Frey, στο Σάφενβιλ της Ελβετίας. “Είναι χαρά μου να βοηθάω τον Τιερί”, είπε ο Μαξ. “Είμαστε κάτι σαν μια μεγάλη οικογένεια, και επίσης είμαι μεγάλος οπαδός των αγώνων GT και των virtual αγώνων”.

Τόσο μεγάλος οπαδός, που ο σύμβουλος της Red Bull Χέλμουτ Μάρκο προέβλεψε πως “μια μέρα ο Μαξ θα ιδρύσει τη δική του ομάδα για τους αγώνες GT. Είναι ένας αληθινός οδηγός αγώνων”.

TAGS FORMULA 1 F1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ