FORMULA 1

Τέλος από τη FIA ο Μάικλ Μάσι

Τέλος από τη FIA ο Μάικλ Μάσι

Τέλος από τη FIA αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Μάικλ Μάσι, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην Αυστραλία "για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και να ασχοληθεί με νέες προκλήσεις".

Μάικλ Μάσι τέλος από την FIA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Ιουλίου την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο παράγοντα, ο οποίος μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατείχε τη θέση του Αγωνιστικού Διευθυντή της Formula 1.

Ο Μάικλ Μάσι προήχθη σε αυτή τη θέση το 2019 μετά από τον θάνατο του Τσάρλι Γουίτινγκ, αλλά όσα έγιναν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι πέρσι έγραψαν ουσιαστικά τον επίλογο της καριέρας του. Τουλάχιστον με την ιδιότητα του Αγωνιστικού Διευθυντή της Formula 1.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η FIA επισημαίνει πως "ο Μάικλ Μάσι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη FIA και να επιστρέψει στην Αυστραλία για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και να ασχοληθεί με νέες προκλήσεις" και να προσθέτει πως "στα χρόνια που βρέθηκε στη FIA κατάφερε να φέρει εις πέρας πολλές υποχρεώσεις που του ανατέθηκαν, με επαγγελματισμό και αφοσίωση".

Για να καταλήξει πως "η FIA τον ευχαριστεί για την αφοσίωση και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον".

Θυμίζουμε πως ο Μάικλ Μάσι απομακρύνθηκε αρχικά από τη θέση του Αγωνιστικού Διευθυντή της Formula 1 στις 17 Φεβρουαρίου 2022.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ