FORMULA 1

Τα Χριστούγεννα η ταινία "Ferrari" με τον Άνταμ Ντράιβερ - Δείτε το πλήρες trailer

STX Entertainment/FlixPix/Alamy/Visualhellas.gr
2RMGD0F Enzo Ferrari Adam Driver STX ENTERTAINMENT/FLIXPIX/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Η κινηματογραφική ταινία της ζωής του εμβληματικού "κομεντατόρε" Έντσο Φερράρι, τον οποίο υποδύεται ο Άνταμ Ντράιβερ, θα κάνει την πρεμιέρα της την ημέρα των Χριστουγέννων - και τώρα η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε το τελικό, μεγάλο trailer.

Πριν από ένα μήνα είχαμε δει το πρώτο teaser της ταινίας, αλλά τώρα -περίπου δύο μήνες πριν από την πρεμιέρα της- δημοσιεύθηκε και το τελικό τρέιλερ του κινηματογραφικού έργου που διηγείται μια περίοδο δόξας αλλά και τραγωδίας της ζωής του Έντσο Φερράρι.

Τον “Il Drake”, ιδρυτή της Ferrari και έναν εκ των εμβληματικότερων ανθρώπων της ιστορίας της αυτοκίνησης, υποδύεται ο αστέρας του Χόλιγουντ Άνταμ Ντράιβερ (που είχε επίσης υποδυθεί τον Kylo Ren στον "Πόλεμο των ¨Αστρων").

Η ιστορία της ταινίας επικεντρώνεται χρονικά στα τελειώματα της δεκαετίας του 1950, και ειδικά στη ζωή του Έντσο τον καιρό της διεξαγωγής του αγώνα Mille Miglia του 1957 στη Νότια Ιταλία. Ήταν ο καιρός που ο Φερράρι προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του χαμού του γιού του, Ντίνο, από μυϊκή δυστροφία το ‘56.

Στην ταινία, που σκηνοθετεί ο Μάικλ Μαν (που έχει υπογράψει επίσης της βιογραφία του "Ali" του μποξέρ Μοχάμεντ Άλι), δίπλα στον Ντράινερ συμπρωταγωνιστεί η Πενέλοπε Κρουζ, που υποδύεται τη Λάουρα Φερράρι - μητέρα του Ντίνο. Ο ηθοποιός Τομάζο Μπαζίλι υποδύεται τον χαρακτήρα του Τζιάνι Ανιέλι, τότε επικεφαλής της Fiat και παππού του σημερινού προέδρου της Ferrari Τζον Έλκαν.

Επίσης, την εμφάνισή του κάνει και ο Μπεν Κόλινς, ο περιβόητος "Stig" της εκπομπής "Top Gear" του BBC. Ο Κόλινς υποδύεται τον θρυλικό οδηγό της F1 Στέρλινγκ Μος, ο οποίος πριν συνδέσει το όνομά του με τη Mercedes διαφώνησε με τον Έντσο και έτσι δεν οδήγησε ποτέ για τη Scuderia.

TAGS FORMULA 1 F1 FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ