EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις σε 4 ντοκιμαντέρ

70_POSTER_01
70_POSTER_01 MEDIA ACROPOLIS RALLY

Με μια μίνι σειρά τεσσάρων ντοκιμαντέρ, θα ξεκινήσουν οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση 70 ετών ιστορίας για το Ράλλυ Ακρόπολις, που έκανε ντεμπούτο το 1953.

Μία από τις πρώτες ενέργειες που αποφασίστηκαν στο πλαίσιο των εορτασμών των εβδομήντα χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις, η δημιουργία μιας μίνι σειράς ντοκιμαντέρ, βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Νωρίτερα σήμερα αποκαλύφθηκε μέρος της παραγωγής, που αναμένεται να προβληθεί στη μικρή οθόνη μέσα στο 2024. Εβδομήντα χρόνια ιστορίας στη διεθνή αθλητική σκηνή παρουσιάζονται μέσα από μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ.

Vroutsis Min. Acropolis
Vroutsis Min. Acropolis INTIME SPORTS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY


Η εικοσάλεπτη «πρεμιέρα» φιλοξενήθηκε στην αίθουσα sphera των Village Cinemas στο “The Athens Mall”, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Γιάννη Βρούτση. Κατά το χαιρετισμό του ο υπουργός μεταξύ άλλων στάθηκε στη διαρκή στήριξη της Πολιτείας στον αγώνα.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο παρουσιαστής της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ, Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός, εν προκειμένω σε ρόλο αφηγητή στα τέσσερα επεισόδια που απαρτίζουν τη σειρά, ευχαρίστησε τόσο τη Motorsport Greece (παραγωγό της σειράς), όσο και όλους τους συντελεστές για την ευκαιρία που του δόθηκε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο έργο.

ACRO_DOCUMENTARY
ACRO_DOCUMENTARY INTIME SPORTS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY


Τα τέσσερα επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών έκαστο, επιχειρούν μια εις βάθος προσέγγιση αρχικά της Ιστορίας του αγώνα, με τη συνέχεια να δίνεται στην οπτική με την οποία τον βλέπουν οι Θεατές, οι Αγωνιζόμενοι και οι Διοργανωτές, οι οποίοι «ντύνουν» ιστορικά και σύγχρονα πλάνα με τις δικές τους μαρτυρίες ή εμπειρίες. Την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η Boo Productions.

Σωτήρης Αναστασιάδης- HELLENiQ Energy
Σωτήρης Αναστασιάδης- HELLENiQ Energy INTIME SPORTS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY


Στη σκηνοθεσία ήταν ο Λεωνίδας Πανονίδης, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο Νίκος Ζιώγας, στο μοντάζ ο Alex Jaschik, στο post production ο Αντώνης Ξένος, στη δημοσιογραφική έρευνα οι Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος και Κώστας Ψάρρας και στην αρχισυνταξία η Μαρία Λούκα. Τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ χαιρέτησε από την πλευρά της ΕΚΟ, Χορηγού Ονόματος του αγώνα, ο κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της HELLENiQ Energy.

TAGS EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ