FORMULA 1

O Σαρλ Λεκλέρ είδε το Λέικερς - Μπλέιζερς στο Λος Άντζελες πριν το GP του Λας Βέγκας

AP Photo/Mark J. Terrill
F1 race car driver Charles Leclerc watches during the first half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Portland Trail Blazers Sunday, Nov. 12, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Τέσσερις μέρες πριν το GP της Formula 1 στο Λας Βέγκας, ο Σαρλ Λεκλέρ έκανε μια στάση στο Λος Άντζελες και παρακολούθησε το χθεσινό αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο οδηγός της Ferrari συνοδευόταν από τη μνηστή του Αλεσάντρα Σαν Μιλιέ, ενώ στις κερκίδες του γηπέδου των Λος Άντζελες Λέικερς βρισκόταν και ο Γάλλος οδηγός της Alpine F1 Εστεμπάν Οκόν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Λεκλέρ και Οκόν παρακολουθούν αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκαν -μαζί με τον Πιέρ Γκασλί- στις κερκίδες της Accor Arena του Παρισιού για τον αγώνα Πίστονς-Μπουλς που διεξήχθη εκεί.

Ο Λεκλέρ και ο Οκόν είδαν τους Λος Άντζελες Λέικερς να πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με σκορ 116-110, και πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις που πέτυχε ένατο νταμπλ-νταμπλ.

Μετά την επίσκεψή του στην “πόλη των αγγέλων”, ο Λεκλέρ θα ταξιδέψει στο Λας Βέγκας της Νεβάδα για το πρώτο GP που θα διεξαχθεί εκεί μετά το 1982, που αποτελεί τον προτελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1.

TAGS FORMULA 1 F1 NBA ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ ΛΕΙΚΕΡΣ FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ