FERRARI

Ο λόγος που η καινούρια Ferrari του Κάρλος Σάινθ δεν είναι κόκκινη

Ο λόγος που η καινούρια Ferrari του Κάρλος Σάινθ δεν είναι κόκκινη
Η Ferrari 812 Competizione του Κάρλος Σάινθ CARLOS SAINZ

O Ισπανός παρέλαβε την προσωπική του Ferrari 812 Competizione, σε σκούρα γκρι απόχρωση, ύστερα από ένα χρόνο αναμονής.

Κι αν είσαι και… πιλότος μας, με την αράδα σου θα πας! Το γεγονός πως ο Κάρλος Σάινθ είναι ένας από τους δύο οδηγούς της Ferrari στη Formula 1 δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο χρόνο παράδοσης του νέου του αυτοκινήτου. Ο Ισπανός έπρεπε να περιμένει περισσότερο ένα χρόνο για να παραλάβει την 812 Competizione που είχε παραγγείλει τον Νοέμβριο του ‘21.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, αυτό είναι το πρώτο του αυτοκίνητο – συνεπώς και η πρώτη του Ferrari – καθώς μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα VW Golf που του αγόρασαν οι γονείς του πριν 9 χρόνια!

Η 812 Competizione κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων που αποδίδει 830 ίππους. Οι τιφόζι θα παρατηρήσουν φυσικά πως η Ferrari του Κάρλος δεν έχει το φημισμένο κόκκινο χρώμα της φίρμας από το Μαρανέλο, αλλά μια ιδιαίτερη σκούρα γκρι ματ απόχρωση. Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξουν τις δαγκάνες των φρένων βαμμένες σε “Ferrari Red”.

Ο λόγος που η καινούρια Ferrari του Κάρλος Σάινθ δεν είναι κόκκινη
Η Ferrari 812 Competizione του Κάρλος Σάινθ CARLOS SAINZ

Πρόκειται για προσωπικές επιλογές του Σάινθ. Μάλιστα, το χρώμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Ισπανό, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν και άλλες “πινελιές”, όπως η επιγραφή “Smooth Operator” και ο αριθμός “55” στα πατάκια.

Ο Κάρλος Σάινθ ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μαζί μας το λόγο που επέλεξε το συγκεκριμένο μοντέλο από την γκάμα της Ferrari, αλλά και τι θέλησε να πετύχει με το συγκεκριμένο χρώμα: “Επέλεξα την 812 Competizione καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πολύ διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες Ferrari που γνωρίζουμε.

Ο διαχύτης, και γενικότερα όλο το πίσω μέρος με συναρπάζει. Ήθελα να κάνω το αυτοκίνητό μου αρκετά σκούρο, και με αυτό το χρώμα που βρήκα, νομίζω ότι πέτυχα ακριβώς αυτό που ήθελα. Όπως μπορείτε να δείτε, η απόχρωση του αυτοκινήτου αλλάζει αρκετά ανάλογα με το πώς πέφτει επάνω του το φως”.

TAGS FERRARI ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΙΝΘ FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ