FORMULA 1

Ο Φερστάπεν στηρίζει την παραμονή του Χάμιλτον στην Formula 1

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν
Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν © 2021 DARRON CUMMINGS/AP IMAGES

Ο Μαξ Φερστάπεν τόνισε πως ο Λιούις Χάμιλτον εφόσον θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται τότε πρέπει να το κάνει.

Το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον στην Mercedes αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα με τα σενάρια να θέλουν τον Βρετανό να έχει στα χέρια του νέο συμβόλαιο.

Ο στόχος των ανθρώπων της Mercedes είναι να κρατήσει τον Βρετανό για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί.

Το τι θα θελήσει να κάνει ο Βρετανός και για πόσο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Formula 1 θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Μέχρι τότε η παραμονή του Χάμιλτον έχει έναν σύμμαχο και δεν είναι άλλος από τον Μαξ Φερστάπεν.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν περάσει από πολλές φουρτούνες, όμως ο Ολλανδός στις δηλώσεις που έκανε φρόντισε να επισημάνει πως εάν ο Βρετανός νιώθει πως έχει ακόμα τη δίψα να αγωνίζεται τότε πρέπει να το πράξει.

"Πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει ο ίδιος πως είναι σωστό για τον εαυτό του. Αν πιστεύει και νιώθει πως πρέπει να αγωνίζεται, τότε πρέπει να το κάνει. Πιστεύω πως ήδη είχαμε μεταξύ μας σπουδαίες μονομαχίες και τα επόμενα χρόνια όλες οι ομάδες θα είναι πιο κοντά μεταξύ τους. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες ομάδες θα είναι στη μάχη για νίκες" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS FORMULA 1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ