ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

Λεμπ, Ροβάνπερα ή Τάνακ; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις;

Λεμπ, Ροβάνπερα ή Τάνακ; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις;
ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 RALLYPIXELS

Ψηφίστε στο Poll του SPORT24 τον οδηγό που πιστεύετε ότι θα ανεβεί πρώτος στη ράμπα τερματισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, έχοντας ως όπλα του την εμπειρία του στα σκληρά ελληνικά χώματα, τις νίκες που έχει πάρει η M-Sport Ford στο παρελθόν και την ταχύτητα του Puma Rally1.

Ο Κάλε Ροβάνπερα από την άλλη, θέλει να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο και να γίνει ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία του WRC, φέροντας ταυτόχρονα την Toyota ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο δρόμο τους θα βρουν τον Οτ Τάνακ που με το Hyundai i20 N Rally1 θέλει να συνεχίσει το σερί νικών μετά το Βέλγιο και τη Φινλανδία. Έδειξε άλλωστε τις δυνατότητές του στο Shakedown της Πέμπτης, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο.

Αλλά και τα υπόλοιπα πληρώματα των εργοστασιακών ομάδων θέλουν να βάλουν το όνομά τους στη μακρά λίστα νικητών ενός από τους πιο εμβληματικούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022; Ψηφίστε το νικητή στο POLL του SPORT24.

To SPORT24 ζει το εμβληματικό EKO Acropolis Rally παρέα με την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας στην κατηγορία της και μέγα χορηγό της διοργάνωσης αλλά και της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής "EKO Super Special Stage" στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ RALLY ACROPOLIS 2022 WRC POLLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ