FORMULA 1

Λεκλέρ: "Ήμασταν πιο δυνατοί απ' ό,τι περιμέναμε"

Ο Σαρλ Λεκλέρ μετά τη νίκη του στο GP της Αυστραλίας
Ο Σαρλ Λεκλέρ μετά τη νίκη του στο GP της Αυστραλίας © 2022 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP IMAGES

Ο Σαρλ Λεκλέρ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του στο GP Αυστραλίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ferrari, ενώ χαρακτήρισε έκπληξη την απόδοση του μονοθεσίου του στον αγώνα.

Ο Σαρλ Λεκλέρ έκανε το δύο στα τρία τη φετινή σεζόν και πανηγύρισε τη νίκη στο GP της Αυστραλίας. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, τόνισε πως στα χαρτιά φαινόταν ότι η Red Bull θα είναι ταχύτερη, όμως μέσα στην πίστα αποδείχθηκε το αντίθετο.

"Ειλικρινά στα χαρτιά μας, που ίσως πρέπει να τα αναθεωρήσουμε, ήμασταν πίσω από τη Red Bull σε αυτή την πίστα. Ήμασταν πιο δυνατοί απ' ότι νομίζαμε, έτσι είναι μία έκπληξη.

Φυσικά, η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμάς, αλλά φέτος τα καταφέραμε. Η ομάδα βασικά τα κατάφερε, γιατί εγώ είπα μόνο την γνώμη μου για το τι θέλω από το αυτοκίνητό μου. Να έχουμε έναν πιο δυνατό και αξιόπιστο κινητήρα και ένα γρήγορο αυτοκίνητο" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια υπογράμμισε την ανάγκη να πιέσει περισσότερο, καθώς η χρονιά είναι ακόμη στην αρχή της: "Είμαι χαρούμενος και περήφανος που οδηγώ για τη Ferrari . Πριν από δύο χρόνια δεν ήταν δεδομένο ότι θα επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Η σεζόν έχει δρόμο ακόμη, αλλά το ξεκίνημα είναι πάρα πολύ καλό".

TAGS FORMULA 1 F1 FERRARI ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ