FORMULA 1

Formula 1: Στις 14 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη της Ferrari του 2023

Formula 1: Στις 14 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη της Ferrari του 2023
SCUDERIA FERRARI PRESS OFFICE

Η Scuderia Ferrari επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για τη Formula 1 του 2023 την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το καινούριο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας συνοδεύεται από τις ελπίδες της Ferrari να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια και πάλι μετά από 15 χρόνια, από την περίοδο 2007-'08, και θα είναι το πρώτο υπό τη διοίκηση του νέου αγωνιστικού διευθυντή Φρεντερίκ Βασέρ.

Η νέα Ferrari έχει, βεβαίως, την υπογραφή του απερχόμενου διευθυντή της ομάδας, Ματία Μπινότο, που θα αποχωρήσει από το Μαρανέλο στις 31 Δεκεμβρίου του 2022 - μετά από 28 χρόνια την ιταλική ομάδα. Μάλιστα, ο Μπινότο χαρακτήρισε -σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή της Haas F1, Γκούνερ Στάινερ- τον νέο κινητήρα του cavallino ως "βόμβα".

Η παρουσίαση της νέας Ferrari θα γίνει μία ημέρα μετά την αντίστοιχη της Aston Martin F1, που θα λάβει χώρα στις 13/2 στο εργοστάσιο της βρετανικής ομάδας, στο Σίλβερστοουν της Αγγλίας.

Όσο για την ονομασία της νέας Ferrari, προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως - αλλά η ομάδα χρησιμοποιεί εσωτερικά την ανεπίσημη ονομασία "Porject 675". H αποκάλυψη του ονόματος της διαφόχου της φετινής Ferrari F1-75 ενδέχεται να γίνει πριν από την παρουσίαση της 14ης Φεβρουαρίου.

TAGS FORMULA 1 F1 FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ