MEDIA

Formula 1: Πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη προβολής του το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Formula 1: Πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη προβολής του το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ο ΑΝΤ1 την ώρα του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

To 2ο Grand Prix του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Μαρτίου, στη Σαουδική Αραβία σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό στην πίστα της Τζέντα και μεταδόθηκε σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

To 2ο Grand Prix της χρονιάς κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα. Στους άνδρες ηλικίας 15-34 κατέγραψε 23,4% και ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με 9,8 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι γυναίκες «πάτησαν γκάζι» στην πίστα της Τζέντα καθώς σε επιμέρους γυναικείο κοινό σημείωσε 23,3%. Τον αγώνα παρακολούθησαν για έστω και 1’ στο σύνολο κοινού 1.363.540 τηλεθεατές.

Η ειδική εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» με τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη που μεταδόδηκε από το ΑΝΤ1+ , φιλοξένησε σε μια αποκλειστική συνέντευξη τον άλλοτε ισχυρό άντρα της F1, τον 92χρονο Bernie Ecclestone, ο οποίος μίλησε για τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν για να φιλοξενήσει η χώρα μας, Grand Prix.

Αποκλειστικά στην εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» και στον Πάνο Σεϊτανίδη μίλησε και ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ. Σε μία χορταστική συνέντευξη είπε για την πρόκληση να αντιμετωπίσει παραδοσιακές δυνάμεις στις πίστες, γιατί διαλέγει το πλέον αμφιλεγόμενο Grand Prix ως τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, εκθείασε τον Μαξ Φερστάπεν ενώ μίλησε και για τη σύζυγό του και πρώην Spice Girl, Tζέρι Χάλιγουελ-Χόρνερ.

Τα μονοθέσια δίνουν επόμενο ραντεβού την Κυριακή 2 Απριλίου στο Albert Park της Μελβούρνης. Μη χάσετε στιγμή!

TAGS MEDIA FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ