FORMULA 1

Formula 1: Πέρεζ, Αλόνσο, Φερστάπεν ή Λεκλέρ; Ποιος θα κερδίσει στο GP Σαουδικής Αραβίας;

From left: Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco, Red Bull driver Sergio Perez of Mexico and Aston Martin driver Fernando Alonso of Spain pose for a photo after the qualifying session ahead of the Formula One Grand Prix at the Jeddah corniche circuit in Jeddah, Saudi Arabia, Saturday, March 18, 2023. Sergio Perez stepped up for Red Bull to ensure the team started from the pole at the Saudi Arabian Grand Prix after a mechanical issue sidelined two-time defending world champion Max Verstappen. (AP Photo/Hassan Ammar)
Charles Leclerc, Sergio Perez & Fernando Alonso, GP Saudi Arabia 2023 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Αλόνσο έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, αν φυσικά προσπεράσει τον Πέρεζ. Από την άλλη, οι Φερστάπεν και Λεκλέρ παρότι ξεκινούν από τις πίσω θέσεις, δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω. Ψηφίστε στο poll του SPORT24 ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στο Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας.

Μόνο η έλλειψη αξιοπιστίας δείχνει ικανή να φρενάρει τον Μαξ Φερστάπεν, κάτι που συνέβη στο qualifying του GP Σαουδικής Αραβίας. Ένα πρόβλημα στο ημιαξόνιο έγινε η αιτία ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής να εκκινεί τον αγώνα από την 15η θέση!

Λίγο πιο μπροστά του, εντέκατος, εκκινεί ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος έκανε μεν τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στο qualifying, ωστόσο αναγκάστηκε να αλλάξει διάφορα εξαρτήματα στο σύστημα κίνησης της Ferrari και δέχτηκε ποινή 10 θέσεις.

Αυτό φέρνει τον Σέρτζιο Πέρεζ σε πλεονεκτική θέση. Ο Τσέκο βρίσκεται στην pole position και αν εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της Red Bull, θα νικήσει και θα μπει δυναμικά στη μάχη του τίτλου. Δίπλα του η “αλεπού”, ο Φερνάντο Αλόνσο που έχει το τσαγανό να πάρει όλα όσα έχει να του δώσει η Aston Martin για να κλέψει τη νίκη και να επιστρέψει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κάτι που έχει να κάνει από το GP Ισπανίας, το 2013.

Ποιος θα κερδίσει το GP Σαουδικής Αραβίας; Θα δούμε μάχη ανάμεσα στους Πέρεζ και Αλόνσο; Ή θα καταφέρουν οι Λεκλέρ και Φερστάπεν να αναρριχηθούν και να διεκδικήσουν τη νίκη; Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί που πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στον δεύτερο αγώνα της σεζόν.

TAGS FORMULA 1 GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ POLLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ