FORMULA 1

Formula 1: Όταν ο Τζίμι Μπάτλερ των Χιτ ήταν συνοδηγός σε μία McLaren με οδηγό τον Λάντο Νόρις και τα... είδε όλα

Formula 1: Όταν ο Τζίμι Μπάτλερ των Χιτ ήταν συνοδηγός σε μία McLaren με οδηγό τον Λάντο Νόρις και τα... είδε όλα
PRINTSCREEN

Με το επόμενο GP της Formula 1 να διεξάγεται στο Μαϊάμι, η F1 θυμήθηκε την ημέρα που ο Τζίμι Μπάτλερ των Χιτ βρέθηκε για διαφημιστικούς λόγους ως συνοδηγός σε μία McLaren με οδηγό τον Λάντο Νόρις, με τον All Star φόργουορντ να προσφέρει άφθονο γέλιο με τις αντιδράσεις του.

Η καρδιά της Formula 1 θα χτυπάει στο Μαϊάμι το προσεχές τριήμερο (6-8/5), αφού εκεί θα διεξαχθεί το επόμενο Grand Prix. Το Μαϊάμι όμως είναι η έδρα των Χιτ στο NBA. Και αυτό αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή ώστε να θυμηθεί η F1 στον επίσημο λογαριασμό της ένα απίθανο VIDEO με πρωταγωνιστές τον Τζίμι Μπάτλερ του Μαϊάμι και τον οδηγό της McLaren, Λάντο Νόρις.

Ήταν τότε που στο πλαίσιο της καμπάνιας για την διαφήμιση του GP του Καναδά ο Μπάτλερ πήγε στην πίστα, όπου και βρέθηκε σε θέση συνοδηγού σε ένα αυτοκίνητο της McLaren με οδηγό τον Νόρις. Και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο, με τις αντιδράσεις του σταρ των Χιτ όταν ο Νόρις πατούσε λίγο παραπάνω το γκάζι να είναι μυθικές. "Θα βγει το στομάχι μου από τον κ...λο" μου είπε μεταξύ άλλων κάποια στιγμή ο Μπάτλερ, με τον οδηγό της McLaren να ξεσπάσει σε γέλια δίπλα του.

Δείτε το VIDEO:

TAGS FORMULA 1 NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ VIRAL GP ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ