FORMULA 1

Formula 1: Ο Λεκλέρ τράκαρε την ιστορική Ferrari του Λάουντα στο Μονακό

Formula 1: Ο Λεκλέρ τράκαρε την ιστορική Ferrari του Λάουντα στο Μονακό

Ο Σαρλ Λεκλέρ οδήγησε στο "Monaco Historique" την ιστορική Ferrari 312 που οδηγούσε ο Λάουντα την δεκαετία 70', αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για αυτόν, αφού την έστειλε στις μπαριέρες.

Στο 13 "Monaco Historique" η Ferrari αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Νίκι Λάουντα, δίνοντας την δυνατότητα στον Σαρλ Λεκλέρ να οδηγήσει στον αγώνα την ιστορική Ferrari 312 που οδήγησε ο σπουδαίος Αυστριακός το 1974. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως περίμεναν όλοι.

Ο Μονεγάσκος οδηγός είχε μία άτυχη στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού πάτησε σε σκόνη που είχε μείνει από ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του μονοθέσιου και να πέσει πάνω στις μπαριέρες.

Απολύτως λογικά, μετά από το ατύχημα όλοι αναφέρθηκαν ξανά στην... κατάρα του Μονακό που κυνηγάει τον Λεκλέρ, ο οποίος από το 2017 κι έπειτα δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στο GP που διεξάγεται στον τόπο που μεγάλωσε! Ελπίδα πλέον του οδηγού της Ferrari είναι να σπάσει την "κατάρα" στο φετινό GP του Μονακό, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.

TAGS FORMULA 1 ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ