ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ

Formula 1: Ο Αλόνσο θα συνεχίσει στην Aston Martin από τη νέα σεζόν

Alpine driver Fernando Alonso of Spain listens to questions of journalists during interviews ahead of the Austrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Thursday, July 7, 2022. The Austrian F1 Grand Prix will be held on Sunday July 10, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Fernando Alonso, Alpine F1 AP

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα καλύψει το κενό του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Aston Martin, υπογράφοντας ένα πολυετές συμβόλαιο με τους Βρετανούς. Ο 41χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής εξέφρασε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Το μονοθέσιο της Aston Martin θα οδηγεί από το 2023 ο Φερνάντο Αλόνσο, καθώς η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό δις παγκόσμιο πρωταθλητή για ένα πολυετές συμβόλαιο (η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών).

Ο Αλόνσο θα αντικαταστήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση στο τέλος της σεζόν.

"Αυτή η ομάδα της Aston Martin χρησιμοποιεί ξεκάθαρα την ενέργεια και τη δέσμευσή της για να κερδίσει, και επομένως είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στη Formula 1 σήμερα.

Γνωρίζω τον Λόρενς και τον Λανς πολλά χρόνια και είναι πολύ προφανές ότι έχουν τη φιλοδοξία και το πάθος να πετύχουν στη Formula 1.

Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, η οποία προσελκύει συστηματικά σπουδαίους ανθρώπους με νικητήρια γενεαλογία και έχω συνειδητοποιήσει την τεράστια δέσμευση για νέες εγκαταστάσεις και πόρους στο Σίλβερστοουν.

Κανείς στη Formula 1 σήμερα δεν επιδεικνύει μεγαλύτερο όραμα και απόλυτη δέσμευση για τη νίκη, και αυτό την κάνει μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία για μένα", ανέφερε ο Φερνάντο Αλόνσο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

TAGS ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ FORMULA 1 ASTON MARTIN ALPINE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ