FORMULA 1

Formula 1: Έτσι αποχαιρετά η Alfa Romeo τον Κίμι και τον Τζιοβινάτζι

Alfa Romeo Racing ORLEN F1 Team 2021
Alfa Romeo Racing ORLEN F1 Team 2021

Οι Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι τρέχουν για τελευταία φορά με την Alfa Romeo στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι.

Στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, τα μονοθέσια των Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι θα είναι πολύ ιδιαίτερα. Αμφότερα θα φέρουν νέους χρωματισμούς και μηνύματα από τα μέλη της ομάδας προς τους οδηγούς, με τους οποίους αγωνίστηκαν μαζί από το 2019. Θυμίζουμε πως με την ολοκλήρωση της φετινής σαιζόν, ολοκληρώνεται η συνεργασία της Alfa Romeo με τους δύο πιλότους.

“Dear Kimi, we will leave you alone now”, τουτέστιν, “Αγαπητέ Κίμι, τώρα θα σε αφήσουμε ήσυχο”, είναι το μήνυμα στο μονοθέσιο του Φιλανδού Πρωταθλητή, θυμίζοντας ένα από τα κλασσικότερα μηνύματα που έχουν ακουστεί από τον ασύρματο κατά τη διάρκεια αγώνα της Formula 1 και που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τον Ράικονεν.

RAIKKONEN Kimi (fin), Alfa Romeo Racing ORLEN C41, farewell decoration on the car during the Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2021, 22th round of the 2021 FIA Formula One World Championship from December 10 to 12, 2021 on the Yas Marina Circuit, in Yas Island, Abu Dhabi - Photo Florent Gooden / DPPI
Η ALFA ROMEO ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΜΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ FLORENT GOODEN / DPPI


Στο μονοθέσιο του Τζιοβινάτζι από την άλλη υπάρχει η ιταλική φράση “Grazie di tutto, Antonio” (ευχαριστούμε για όλα, Αντόνιο), τιμώντας τη συμβολή του Ιταλού οδηγού στην εξέλιξη της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια.

GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C41, farewell decoration on the car during the Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2021, 22th round of the 2021 FIA Formula One World Championship from December 10 to 12, 2021 on the Yas Marina Circuit, in Yas Island, Abu Dhabi - Photo Florent Gooden / DPPI
ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ALFA ROMEO ΣΤΟΝ ΤΖΙΟΒΙΝΑΤΖΙ FLORENT GOODEN / DPPI


Τα μηνύματα είναι ενσωματωμένα στα λογότυπα της Alfa Romeo που βρίσκονται στα καλύμματα των κινητήρων, με τη γραμμή των γραμμάτων να αντικαθιστά το οριζόντιο μέρος από το Σταυρό της Πόλης του Μιλάνο.

Τα μηνύματα θα υπάρχουν πάνω στα μονοθέσια καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι και θα αποτελούν μια μόνο από τις ενέργειες που θα κάνει η ομάδα για να αποχαιρετήσει τους δύο της οδηγούς, με περισσότερες εκπλήξεις να αποκαλύπτονται στην πορεία.

TAGS FORMULA 1 GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ALFA ROMEO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ