FORMULA 1

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: "Αυτό λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός" ήταν η απάντηση του Μάικλ Μάσι στα παράπονα του Τότο Βολφ

Ο Τότο Βολφ της Mercedes από το γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν
Ο Τότο Βολφ της Mercedes από το γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν 2019 SERGEI GRITS/AP IMAGES

Ο Τότο Βολφ γκρίνιαξε στο team radio για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε με το safety car στο φινάλε του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, με τον Μάικλ Μάσι να του απαντά πως "αυτό λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός".

Στη Mercedes είχαν αρκετά νεύρα για τον τρόπο με τον οποίο κρίθηκε ο παγκόσμιος τίτλος, για την απόφαση του αγωνιστικός διευθυντής να επιτρέψει στον Μαξ Φερστάπεν να περάσει τα πέντε μονοθέσια που ήταν μπροστά του (είχαν βέβαια ένα γύρο λιγότερο) ενώ βρισκόταν το safety car στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Με το που ολοκληρώθηκε η κούρσα, ο Τότο Βολφ είχε συνομιλία με τον Μάικλ Μάσι μέσω του team radio, λέγοντας πως "έπρεπε να επαναφέρεται τον γύρο στην κατάσταση που ήταν προηγουμένως, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε".

Ο αγωνιστικός διευθυντής των Grand Prix, Μάικλ Μάσι, απάντησε άμεσα στον team principal της Mercedes, λέγοντας πως "Τότο, αυτό λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός. Κάναμε έναν αγώνα αυτοκινήτων".

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

TAGS FORMULA 1 MERCEDES F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ